Η καταστροφή της ενημέρωσης

Με τα χρήματα του ΚΕΕΛΠΝΟ αλλά και των τραπεζών, δεν στήριζαν μόνο φίλους με ανύπαρκτα sites. Κυρίως διέλυαν κάθε προσπάθεια να περάσει η ενημέρωση στην νέα εποχή συμβάλλοντας στην καταστροφή της αξιοπιστίας τους. Εβαλαν τις βάσεις για τα site-γαλέρες που ενδιαφέρονται μόνο για τις "επισκέψεις". Η ζημιά είναι ανυπολόγιστη και σίγουρα ξεπερνάει κατά πολύ μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια...
Η "γραμμή" του "δεν γράφουμε τίποτα για την τάδε τράπεζα, τον τάδε επιχειρηματία, την τάδε ομάδα" έγινε κανόνας. Το ξέρουμε ΟΛΟΙ εδώ και χρόνια αλλά ακόμη φοβόμαστε να το ομολογήσουμε.
Η σημερινή δυστοπία στα ΜΜΕ και τη δημοσιογραφία χρηματοδοτήθηκε αδρά και χτίστηκε λιθαράκι-λιθαράκι και επιταγή-επιταγή με σχέδιο και μέθοδο.
Οι ενώσεις και τα συνδικάτα εργαζομένων στα ΜΜΕ έκαναν ότι δεν έβλεπαν ενώ την ίδια στιγμή η ανεργία οδηγούσε στη δημιουργία "στρατών" που για ένα μεροκάματο του τρόμου, δουλεύοντας 7 ημέρες την εβδομάδα.
Η ζοφερή εικόνα είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που βλέπουμε σήμερα. Οπως και το έγκλημα που συνεχίζεται κι αυτή τη στιγμή που μιλάμε...
Δυστυχώς η κατάσταση είναι μάλλον μη αντιστρέψιμη πλέον

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης Νομού Κυκλάδων...

7,5 μονάδες μπροστά το ΠΑΣΟΚ...