Τοξικές ...συμπτώσεις (Updated)

Update (11/6/2015)

Οποιος ψάχνει, βρίσκει λοιπόν!
Το post άνοιξε τη συζήτηση και στα Social Media.
Από εκεί λοιπόν ήλθαν οι πληροφορίες ότι η φωτιά ξεκίνησε σε παρακείμενο χώρο (ανήκει στο ελληνικό δημόσιο) όπου οι Ρομά συνηθίζουν να καίνε λάστιχα και καλώδια.
Λέγεται μάλιστα ότι οι Ρομά δεν άφησαν την πρώτη ημέρα να γίνει επέμβαση της πυροσβεστικής στο χώρο και ότι μόνο μετά από παρέμβαση της αστυνομίας και αφού η φωτιά είχε μπει στον εργοστασιακό χώρο, μπόρεσαν να μπουν οι πυροσβέστες.
Αυτό από μόνο του άνοιξε ένα τεράστιο θέμα, εκείνο της παράνομης εμπορίας μετάλλων και της καύσης υλικών αλλά και της μαφίας που κρύβεται πίσω από τους Ρομά και τους οποίους εκμεταλεύεται.

Ελα όμως που σήμερα μία έρευνα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ έρχεται να προσφέρει και μία ακόμη εκδοχή. Αυτή του εμπρησμού.

Μία παράγαραφος μόνο αρκεί για να δούμε το ενδεχόμενο κίνητρο:

"Το εργοστάσιο ανακύκλωσης στον Ασπρόπυργο ήταν ασφαλισμένο για 20 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ». Η καταβολή της αποζημίωσης συνδέεται, ωστόσο, με την ολοκλήρωση της ανακριτικής διαδικασίας και την πραγματογνωμοσύνη για τα αίτια της πυρκαγιάς και σε κάθε περίπτωση, λόγο θα έχουν οι τράπεζες, στις οποίες ήταν υποθηκευμένο το ακίνητο για οφειλόμενα δάνεια. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η επιχείρηση στις 9 Ιανουαρίου του 2015 είχε υποβάλει αίτημα υπαγωγής στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα και η σχετική εκδίκαση είχε οριστεί για τις 22 Απριλίου."

(10/6/2015)

Φωτιά στον Ασπρόπυργο... Τρίτη ημέρα με τοξικό νέφος...


Ποιόν Ασπρόπυργο;

Αυτόν τον Ασπρόπυργο!

"Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου «Γενική Ανακύκλωση Α.Ε.» Δ. Λαζόπουλος έκανε πριν από ένα μήνα χρήση του άρθρου 89, με αποτέλεσμα στις 12 Μαΐου 2015 να απολυθούν οι τελευταίοι (από τους εκατοντάδες) 16 εργαζόμενοι και να παραμείνουν ελάχιστοι για τη φύλαξη –κυρίως- των εγκαταστάσεων."

Ποιός Λαζόπουλος;

Αυτός ο Λαζόπουλος!

Ποιά Γενική Ανακύκλωση;

Αυτή που πήρε ΤΟΤΕ άδεια!

Και που μετά πήρε και επιδότηση!

Η οποία έχει άμεση σχέση με ΑΥΤΗ την εταιρεία!

Η οποία έχει σχέση με αυτή την εταιρεία: ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε.-ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Η οποία έχει σχέση με αυτή την επιδότηση

Μικρές, ασήμαντες, ΤΟΞΙΚΕΣ συμπτώσεις!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης Νομού Κυκλάδων...

7,5 μονάδες μπροστά το ΠΑΣΟΚ...