Η αφίσα του Θεσσαλονίκη Αλλιώς βραβεύεται στα ΕΒΓΕ!

Τα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφησης (ΕΒΓΕ) είναι η διοργάνωση που συγκεντρώνει, αξιολογεί και επιβραβεύει τα καλύτερα δείγματα από το χώρο της οπτικής επικοινωνίας στη χώρα μας. Η τελετή απονομής των ΕΒΓΕ είναι μια βραδιά γιορτής, η μεγαλύτερη συγκέντρωση των ανθρώπων της οπτικής επικοινωνίας κάθε χρόνο στην Ελλάδα. Εμπλουτισμένη με πολύ κέφι και με ευρηματικά βίντεο που δημιουργούν κάθε φορά οι άνθρωποι του χώρου ειδικά για την περίσταση, η συγκεκριμένη βραδιά αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τη συνάθροιση των σημαντικότερων εκπροσώπων του χώρου, αλλά και της αγοράς που τους στηρίζει.Τα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφησης διοργανώνονται από το περιοδικό +DESIGN, τελούν υπό την αιγίδα του Παγκοσμίου Συμβουλίου Γραφιστικών Ενώσεων (Icograda) και της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας.
Με κύριο φόντο μια εικόνα του Θοδωρή Καρανίκα από τους λαχανόκηπους, ο Θανάσης Τσαμπούκας, art director της parallaxi, δημιούργησε μια εξαιρετική τριλογία για μια δράση που είχε ως σκοπό την πολλαπλή επέμβαση στο δημόσιο χώρο. 
Οι Dolphins έχουν την ευθύνη για την οπτική ταυτότητα και επικοινωνία όλης της δράσης μας η Θεσσαλονίκη Αλλιώς, από τη γέννηση της μέχρι σήμερα. Οι δουλειές των Doplhins για την  parallaxi έχουν βραβευτεί και στο παρελθόν με μεγάλα βραβεία. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης Νομού Κυκλάδων...

Μπλογκοπαίχνιδο: Το βιβλίο που είναι κοντά μου