Ποιοι είναι πίσω από την επίθεση στους εργαζόμενους της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ

Για την άθλια προβοκάτσια εν μέσω του αντιφασιστικού συλλαλητήριου της Τετάρτης διαβάστε στο προηγούμενο post.
Εκείνο που δεν γράφεται στο κείμενο είναι το μέγεθος της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ αθλιότητας του να πετάς άσχετα φέϊγ-βολάν σε μια διαδήλωση που καμιά σχέση δεν έχει με εργατικά αιτήματα -δικά σου ή άλλων- που είναι ένα κάλεσμα αντίστασης απέναντι στον Φασισμό. Ενα κάλεσμα στο οποίο συμμετείχε η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ μαζί με τις περισσότερες δημοκρατικές εφημερίδες.
Και ΜΟΝΟ αυτό δείχνει πόσο άθλιοι, πόσο πολιτικά και συνδικαλιστικά ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ και ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ είναι οι εμπνευστές αυτής της προβοκάτσιας.

Ποιοι όμως είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από την ψεύτικη υπογραφή "Οι Απολυμένοι της Ελευθεροτυπίας;

- Είναι μια δράκα μωροφιλόδοξων, δήθεν δημοσιογράφων που από την αρχή της κρίσης στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, τον Αύγουστο του 2011, το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να στήσουν το μαγαζάκι τους

- Η ίδια δράκα που κάποτε είχε "κολλητιλίκια" με την εκδότρια, τότε, της εφημερίδας και που αργότερα στράφηκαν εναντίον συναδέλφων τους κατηγορώντας τους για "εργοδοτικούς". Οι ίδιοι!

-Η ίδια δράκα που έχοντας εξασφαλίσει για χρόνια υψηλούς μισθούς και ένα καθεστώς ιδιαίτερης μεταχείρισης μέσα στην εφημερίδα -όπου οι περισσότεροι πληρώνονταν με 1000 και 1500 ευρώ- ξαφνικά θυμήθηκαν ότι όλοι "από την καθαρίστρια μέχρι τον διευθυντή" να παίρνουν τα ίδια χρήματα. Εντελώς ξαφνικά. Πριν δεν τους είχε περάσει ποτέ από το μυαλό αυτή η -σωστή- ιδέα!

- Η ίδια δράκα που με τον ίδιο ζήλο έψαχνε χρηματοδότες στην "ελεύθερη αγορά" αλλά και στήριξη από κόμματα.

- Η ίδια δράκα που αρχικά πολέμησε τις επισχέσεις και μετά ήταν υπέρ της απεργίας κατά τη διάρκεια της οποίας φρόντιζε να εξασφαλίζει άδειες!!!

- Η ίδια δράκα που παριστάνει την αριστερή ιντελιγκέτσια έχοντας συστηματικά καπελώσει συναδέλφους

- Η ίδια δράκα που με πράξεις και παραλείψεις της έχει χαντακώσει όχι μόνο τους εργαζόμενους στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ αλλά και ολόκληρο τον κλάδο των δημοσιογράφων.

- Η ίδια δράκα που έστησε ένα παραμάγαζο που υποδύεται της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ αντιγράφοντάς την συστηματικά, εξαπατώντας κοινό, αναγνώστες ακόμη και περιπτεράδες και παρασύροντας έναν μεγάλο αριθμό καλών συναδέλφων να δουλέψουν σε αυτή

- Η ίδια δράκα που έχει εξαπολύσει έναν άνευ προηγουμένου πόλεμο στη διανομή των εφημερίδων, πείθοντας περιπτεράδες ότι αυτοί είναι η original ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

- Η ίδια δράκα που λοιδορούσε ή απειλούσε όσους τολμούσαν να μιλήσουν στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. Καλλιτέχνες, ηθοποιούς, πολιτικούς...

- Η ίδια δράκα που το μόνο που ξέρει να ψευδολογεί, να διαστρέφει, να υπονομεύει

- Η ΙΔΙΑ ανήθικη ΔΡΑΚΑ τόλμησε χθες να λερώσει με τα ανώνυμα φέιγ-βολάν της τη διαδήλωση κατά του ναζισμού. 

Πρόκειται για Ο,ΤΙ πιο άθλιο έχει ξεράσει ο χώρος των ΜΜΕ τις τελευταίες δεκαετίες.

Ως εδώ όμως! Το παραμύθι τους τελειώνει! 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα 15 sites που άλλαξαν το internet

Πως θα έσωζα τους New York Times