Διαπλοκή κατά "Αυγής"
Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σχετικά με την αγωγή της εφημερίδας «Παραπολιτικά» κατά της εφημερίδας «Η Αυγή”
Η αγωγή της εφημερίδας «Παραπολιτικά», με τον άγνωστο ιδιοκτήτη, κατά της εφημερίδας «Η Αυγή» είναι μια πράξη ρεβανσισμού και προσπάθειας τρομοκράτησης όχι μόνο της «Αυγής», αλλά συνολικά της ελευθεροτυπίας και της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας.
Αυτό, όμως, που είναι εξοργιστικό είναι η εκπροσώπηση της εφημερίδας από τον δικηγόρο και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ κ. Βορίδη, που δεν μπορεί παρά να θεωρηθεί ως μια πράξη ευθείας πολιτικής στήριξης της ΝΔ και προσωπικά του κ. Σαμαρά σε συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα. Η γέννηση μιας δεύτερης γενιάς διαπλοκής, όπως φαίνεται και από την υπόθεση Λαγκάρντ και την εμπλοκή σε αυτή συνεργατών του κ. Σαμαρά, αλλά και από τις απειλές σε δημοσιογράφο του περιοδικού Unfollow είναι σε εξέλιξη.
Ο ελληνικός λαός δεν πρόκειται να ανεχτεί κανένα τζάκι διαπλοκής, δεν πρόκειται να αφήσει αυτούς που ρημάζουν τη ζωή του με τα μνημόνια, ανενόχλητους να πλουτίζουν εις βάρος του.
Το Υπουργείο ζητά από τις υπηρεσίες να πουν για πλαστά δικαιολογητικά παράνομων προσλήψεων στο Δημόσιο!!!!! Τα ζητά δηλαδή από επίορκες διοικήσεις, που με πλήρη γνώση έκαναν παράνομες προσλήψεις αόριστου χρόνου!!!! Προφανώς και θα απαντήσουν ότι δεν υπάρχουν πλαστά δικαιολογητικά, αφού αντιθέτως θα αυτοκαρφώνονται, θα βρεθούν να έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά του δημοσίου συμφέροντος. Πρέπει να σταλούν επιτόπου επιθεωρητές. Δεν το κάνουν!!!!!! Στο τέλος θα μας πουν ότι έγινε έρευνα (για το θεαθήναι), για να μας κοροϊδέψουν πάλι. Θα πρέπει να ξέρετε ότι δεν είναι μόνον τα πλαστά πτυχία, η μεγάλη κομπίνα έχει γίνει με ψεύτικες προϋπηρεσίες στο Δημόσιο, βάσει των οποίων προσλήφθηκαν ως αορίστου χρόνου συγγενείς τους. Τούτο εντέχνως αποσιωπάται, διότι εκεί είναι το πραγματικό πρόβλημα. Αν θέλουν πραγματικά να τους πιάσουν, να δουν τι ασφάλιση είχαν με την ψεύτικη προϋπηρεσία τους!!! Διάφοροι επίορκοι υπέγραφαν ψεύτικες βεβαιώσεις για δήθεν προϋπηρεσία, εν γνώσει των επίορκων αρμοδίων, της συνδικαλιστικής αλητείας και των επίορκων διοικήσεων!!! Αυτά που λένε είναι για να αποφύγουν να ξεσκεπαστεί η κομπίνα των μαϊμού προϋπηρεσιών. Επίσης για την οικογενειοκρατία δεν μιλάνε. Η οικογενειοκρατία έχει κατακλίσει υπηρεσίες με παράνομες προσλήψεις αορίστου χρόνου συγγενών, που αποτελούν ομάδες κρούσης διαφθοράς, διαπλοκής και ανομίας. Δεν στέλνουν επιθεωρητές, ούτε καν για υπηρεσίες για τις οποίες έχουν γίνει καταγγελίες για παράνομες προσλήψεις αόριστου χρόνου!!!! Φτάνει πια τόση υποκρισία και αθλιότητα!!!! Καταγγελίες για παράνομες προσλήψεις αορίστου χρόνου έχουν γίνει, μην κάνουν τα στραβά μάτια οι αρμόδιοι. Άθλιες μεθοδεύσεις για να σώσουν την οικογενειοκρατία, τις παράνομες προσλήψεις αορίστου χρόνου που μπήκαν από το παράθυρο, τους μεγαλοεπίορκους που έκαναν αυτές τις προσλήψεις, τις κλίκες, τις συμμορίες, την διαπλοκή, την ανομία, τους ημέτερους, τους κομματικούς στρατούς!!!! ΝΤΡΟΠΗ!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΕΡΠΑΤΟΡΟΣ.