Ο Συμβασιούχος της ΕΡΤ

Λίγη Ντροπή!
Λίγη Τσίπα!Ακυρες θεωρεί τις προσλήψεις των πολυθεσιτών στην ΕΡΤ η ΕΣΗΕΑ που καταγγέλλει ότι παρά τις πομπώδεις διακηρύξεις για διαφάνεια, αξιοκρατία, μονοθεσία, πολλοί από τους νέους συμβασιούχους απασχολούνται σε άλλα ανταγωνιστικά στην ΕΡΤ μέσα. Ορισμένοι δε από τους προσληφθέντες είναι και στελέχη εφημερίδων ή τηλεόρασης ενώ έχουν παραλειφθεί (κι όχι παραληφθεί) δημοσιογράφοι άνεργοι με προϋπηρεσία στην ΕΡΤ.
Η ΕΣΗΕΑ κάνει λόγο για ευνοιοκρατικές προσλήψεις και ζητά πολιτική και μέτρα στήριξης της δημόσιας Ρ/Τ, ανάμεσα στα οποία προτεραιότητα θα πρέπει να έχει η πρόσληψη των συμβασιούχων δημοσιογράφων που σήμερα είναι άνεργοι και ταυτόχρονα διαθέτουν και πολυετή προϋπηρεσία στην ΕΡΤ.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ επαναλαμβάνει ότι «εξυπηρετήσεις» και προσλήψεις πολλαπλής απασχόλησης, ακόμα και διευθυντικών στελεχών άλλων ΜΜΕ, συνδυάζονται με...τον αποκλεισμό ανέργων συναδέλφων. Η Ενωση δηλώνει ότι δεν πρόκειται να αποδεχθεί τετελεσμένα γεγονότα και ότι θα αντιδράσει με όλα τα νόμιμα μέσα.

Σχόλια

  1. Ποτέ ένα τόσο τίποτα δεν έχει πληρωθεί από τόσους ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από ποιους τα περιμένεις αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είδα στον κατάλογο το όνομα της κόρης ενός ΔΟΛιου δημοσιογράφου, που έπαιρνε 6.000 ευρώ το μήνα από εφημερίδα της Ρόδου, με την οποία έχουν σχέση ο Νικητιάδης και ο Κρεμαστινός. 6.000 ευρώ για να κατεβαίνει δύο Σαββατοκύριακα το μήνα το καλοκαίρι κι ένα το χειμώνα. Ο δημοσιογράφος αυτός έχει εκπομπή και στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ. Ο Νικητιάδης τον έχει ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης Νομού Κυκλάδων...

Μπλογκοπαίχνιδο: Το βιβλίο που είναι κοντά μου