Σαν τρελό φορτηγό!

Είμαι πολύ περιέργος για το ποια στάση θα κρατήσει επίσημα και ανεπίσημα, η Αριστερά (από τον ΣΥΝ μέχρι το ΚΚΕ και από την ΔΑ μέχρι το ΚΟΕ) για την "απεργία" των φορτηγατζίδων.
Πάρα πολύ περίεργος!

Τόσο περίεργος που από την στάση τους θα εξαρτηθεί, απολύτως, η στάση μου ως προς την Αριστερά για τα επόμενα 50 χρόνια!

Τόσο πολύ!

Διότι, τους τελευταίους μήνες, η Αριστερά έχει "κοπεί" σε πολλά "στρες-τεστ". Αν κοπεί ΚΑΙ σε αυτό θα είναι να βάλει μια πέτρα στο λαιμό και να φουντάρει μια και καλή!

Κανονίστε, να έχουμε άλλα!

Σχόλια

 1. Με προβλημάτισες πάλι με την ευκολία σου, λες και μόνο αυτό κρίνει την Αριστερά. Ας είναι.

  Εγώ λοιπόν προτείνω το εξής: Να ανοίξουν όλα τα επαγγέλματα για Έλληνες πολίτες ΜΟΝΟ και να παραμείνουν κλειστά για τους εκτός (μεγάλα ευρωπαικά και made in USA τραστ κλπ. που ήδη ετοιμάζονται ) Η προσπάθεια για άρση του καμποτάζ με χιλιάδες Έλληνες ναυτικούς και λιμενεργάτες άνεργους, μας διδάσκει κάτι, έτσι δεν είναι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το κάθε τι κρίνει την Αριστερά, κάθε στιγμή.
  Ολα αυτά μας διδάσκουν οτι τα πράγματα δεν είναι άσπρο-μαύρο. Ιδιαίτερα αυτό με τους φορτηγατζίδες (να μην ξεχνάμε οτι οι συνάδελφοί τους "έριξαν" τον Αλιέντε αλλά και πολλές άλλες κυβερνήσεις) θα πρέπει να εκτιμηθεί το κόστος με το οποίο μας επιβαρύνουν ΟΛΟΥΣ μας!

  Προβληματικός δεν είναι ο τρόπος που κρίνουμε εμείς την Αριστερά αλλά ο τρόπος που αυτή αντιμετωπίζει μερικές φορές τα προβλήματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ...προβλήματα που όμως δεν δημιούργησε η Αριστερά και έτσι - δυστυχώς αλλά αναγκαίο - μερικές φορές να πρέπει να ισορροπήσει. Ο Ελληνικός λαός δεν τιμά την Αριστερά (με την ψήφο του) αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι η Αριστερά θα πρέπει να τους εκδικείται και να μην παλεύει για τα δικαιώματά τους. Και σε αυτή τη πάλη θα κάνει και λάθη είτε επιλογής, είτε ισορροπίας, είτε από άγνοια.

  ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΜΙΑ ΖΩΗ: ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ, ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΝΤΕΜΕΚ "ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ".

  Μπορεί να είναι προβληματικός ο τρόπος που η Αριστερά αντιμετωπίζει μερικές φορές τα προβλήματα αλλά περισσότερο προβληματικός είναι ο δικός μας τρόπος σκέψης, να την εντάξουμε συλήβδην στους φταίχτες (αφού δεν τα λέει όπως θέλουμε...) και έτσι να την απαξιούμε και να την κάνουμε εμείς οι ίδιοι αφερέγγυα. Δυστυχώς η Αριστερά σήμερα ούτε καν καταλύτης δεν είναι και σε αυτό βάζουμε και μείς οι ίδιοι τη χερούκλα μας, ενίοτε προδικάζοντας και αφορίζοντας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εμείς είμαστε ικανοί να βγούμε να υποστηρίξουμε και τον Βαρδινογιάννη αν απεργήσει!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Όλα ισοπέδωμα... Δεν έχει νόημα να γράψω κάτι άλλο απέναντι σε τόση ευκολία αλλά και άλλη τόση ειρωνία.

  Χαιρετίσματα στην "εξουσία" σας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Εγραψα, αρχικά, οτι περιμένω να δω τι στάση θα κρατήσει η αριστερά. Ακόμη δεν έχει πάρει θέση. Ελπίζω αύριο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ελπίζω να φανεί γενναία και να συγκρουστεί με την κάστα των φορτηγατζίδων!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Οδυσσέας Στεριανός28 Ιουλίου 2010 στις 5:55 μ.μ.

  Μετά τη σταλινικής συστάσεως χολή που έσταζες τόσο καιρό για εκείνους που δεν άντεξαν τους παραλογισμούς του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σου έδωσε πριν λίγο έναν επιπλέον λόγο για να "χαίρεσαι".

  Δηλώσεις του κοινοβ. εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνη σχετικά με την απεργία των ιδιοκτητών φορτηγών Δ.Χ. και ιδιοκτητών βυτιοφόρων καθ τη στάση της κυβέρνησης
  Σε αυτή τη χώρα δεν υπάρχει μόνο η «τρόικα» και μια «παραδομένη» σε αυτήν κυβέρνηση! Υπάρχει και η κοινωνία!
  Η κυβέρνηση πρέπει να αποσύρει άμεσα το απαράδεκτο νομοσχέδιο για τις οδικές μεταφορές και να προχωρήσει σε έναν ευρύτατο διάλογο με τους ενδιαφερόμενους και την κοινωνία προκειμένου να εξασφαλιστούν οι ευρύτατες δυνατές συναινέσεις.
  Σε κάθε περίπτωση, η κυβέρνηση δεν πρέπει να διανοηθεί να λάβει ακραία αυταρχικά μέτρα όπως η «επίταξη» και η «επιστράτευση», γιατί τέτοιου είδους μέτρα το 2010, όχι μόνο δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά, όχι μόνο δεν θα φέρουν κανένα αποτέλεσμα αλλά και θα έχουν άκρως επικίνδυνες προεκτάσεις
  To Γραφείο Τύπου


  Αν σέβεσαι τον εαυτό σου, υποθέτω πως μόλις το διαβάσεις αυτό, θα συντάξεις αμέσως την επιστολή αποχώρησής σου από το ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ και για τα επόμενα 10-15 χρόνια το μόνο που θα γράφεις δημόσια θα είναι η αυτοκριτική σου...

  Σημειωτέον ότι δεν έχω καμία σχέση με το κόμμα του Φώτη Κουβέλη. Απλώς μου είχε κάνει εντύπωση το μίσος για όσους τον ακολούθησαν που περιείχαν τα γραπτά σου τόσο καιρό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Το τι θα κάνω και τι δεν θα κάνω με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ΣΥΝ δεν θα μου το υποδείξει κανένας μικροφασιστάκος του διαδικτύου.
  Θα κάνω αυτό που κάνω εδώ και 30 ολόκληρα χρόνια! Θα αγωνίζομαι καθημερινά για την Αριστερά με ή χωρίς ταμπέλες.
  Θα ασκώ την κριτική που πάντοτε ασκούσα.
  Θα είμαι πάντα εδώ!

  Οδηγίες και συμβουλές από τον καναπέ, ΑΛΛΟΥ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Οδυσσέας Στεριανός28 Ιουλίου 2010 στις 6:32 μ.μ.

  Με παρεξήγησες.
  Νόμιζα πως τα εννοούσες όσα αρχικά έγραψες σε τούτη την ανάρτηση.
  Και νόμιζα ότι το θα θυμόσουν ποιος είμαι.
  Να' σαι καλά, Αντρέα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Πάντοτε εννοώ αυτά που γράφω. Τελεία. Παύλα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης Νομού Κυκλάδων...

7,5 μονάδες μπροστά το ΠΑΣΟΚ...