Καλά βρε, δεν ντρέπεστε να γράφεται "μούφα" προκηρύξεις;


Grow up and get a life!
Μάτι βγάζει η "μούφα"!
Ακου "6 Δεκέμβρη"... Ε.Ο...
Πάτε καλά;

Μια απέραντη μπουρδολογία! Μέχρι και για "μετανάστες-αφεντικά" γράφει!
Ο,τι του φανεί του λωλοστεφανή!

Και ποιος σοβαρός επαναστάτης θα έστελνε προκήρυξη εκεί που στάλθηκε;
Την επόμενη να την στείλει στο εφημεριδάκι των Γκορμίτι. Πιο πιστευτός θα γίνει!

Γελάσαμε και για βέτος!

Σχόλια

 1. Καθόμουν κι εγώ σαν το μαλάκα νυστάζοντας να δω τι έγραφαν... Έριξα ένα γέλιο στο τέλος και μετά... έναν ... ωραίο υπνάκο. Η γυναίκα μου λέει ότι και στον ύπνο μου γελούσα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πολύ σωστή η παρατήρησή σου, αγαπητέ. Λίγοι έχουν το θάρρος ή/ και την οξύνοια να ανακινήσουν τέτοια ζητήματα. Αλλά αυτό στο οποίο αναφέρεσαι, δεν αποτελεί παρά μόνο την κορυφή του παγόβουνου. Πολύ μεγαλύτερες υπήρξαν οι μούφες του τύπου 17Ν, 1η Μαη, ΕΛΑ, ΦΕΥΓΑ κλπ.

  Ο Γρίβας έχει γράψει επανειλημένα για το φαινόμενο της “τρομοκρατίας” και είναι άκρως κατατοπιστικός. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να βρει τα άρθρα του με μια απλή αναζήτηση στο ίντερνετ. Ανέκαθεν η “τρομοκρατία” ήτανε μια βρώμικη, στημένη και προβοκατόρικη υπόθεση με... ενδιαφέρουσες προεκτάσεις (CIA, P2, υπόκοσμος) όχι μόνο εδώ αλλά και σε Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία.

  Το πολιτικό κατεστημένο των δυτικοευρωπαϊκών χωρών έχει εγκαταλείψει πλέον αυτήν την μέθοδο άσκησης πολιτικής και χειραγώγησης της κοινής γνώμης. Στο Ελλάντα δεν ακολουθούμε τις εξελίξεις με την ίδια ταχύτητα. Και κατά συνέπεια θα τρώμε αυτό το αίσχος στην μάπα για πολλά χρόνια ακόμα.

  Αν μη τι άλλο, το κράτος είναι ο μόνος τρομοκράτης!


  Anarchocapitalist

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα 15 sites που άλλαξαν το internet

Πως θα έσωζα τους New York Times