Η Σιωπή της Αριστεράς για το Αίσχος της ΕΡΤ

...εκλαμβάνεται ως...;


Σχόλια

 1. Ax αυτή η "Αριστερά".....
  Καλύτερα να σιωπά παρά να μιλά!
  Σκέφτεσαι να μίλαγε και να έλεγε:
  "Το πρόβλημα με την ΕΡΤ δεν είναι οι μισθοί των "εργαζομένων" αλλά ο κυβερνητικός έλεγχος και ο έλεγχος των μονοπωλίων στα ΜΜΕ"!!!!!!!!!!!!
  Αυτοί βλέπουν πολύ μακριά δεν ασχολούνται με τα εφήμερα..........
  "κούνια πους τους κούναγε"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ?ΔΙΟΡΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟ Κ,Κ,Ε?ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟ Κ,Κ,Ε?ΜΗΜΠΩΣ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΡΟΥΔΑ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ''ΚΑΝΟΝΙΖΕ''ΤΙΣ ''ΘΕΣΕΙΣ''ΚΑΙ ΤΟ ''ΧΡΗΜΑ''ΠΟΥ ΔΙΟΧΕΥΤΕΥΟΤΑΝ.ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ[ΤΟ Κ,Κ,Ε]ΠΩΣ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΤΟ ''ΧΑΡΤΙ''ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΑΝ?ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΝΕΤΟΕΡΤ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ''ΠΑΙΖΟΤΑΝ''ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΤΥΧΗΣ Η ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η Αριστερά θα πρέπει να πάρει θέση και όχι μαζί με τους χαμηλόμισθους, τους προλετάριους της ενημέρωσης να υποστηρίζει και τους μεγαλοδημοσιογράφους όπως υποστήριζε τους "λιμενεργάτες"-εργολάβους...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ξανά σχόλιο με ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ!
  Μάθετε πρώτα ΤΡΟΠΟΥΣ και μετά σχολιάζετε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Η αριστερά μάλλον μένει μετέωρη μπροστά στην κατάφορη παράβαση των "προσωπικών δεδομένων" των εργαζομένων τις ΕΡΤ και περιμένει την Αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων να πάρει θέση. Η οποία αρχή αποτελεί δίνει σοβαροφανή άλλοθι στους αγκυλωμένους γραφειοκράτες για κάθε μορφής κωλλυσιεργίας σε δημοσιέυση δημόσιων δεδομένων που μπορεί να διατάραξουν την ηρεμία και την γαλήνη στο τσιφλίκη...συγγνώμη εννοώ στο εργασιακό τους χώρο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. dimitris - 12/28/2009 11:04:00 μμ

  Φιλε μην ξεχνας πως ολα τα μελοι του "Ρηγα Φεραιου" ειναι στην ΕΡΤ.Αν δεν ειναι αληθεια ελα και πες μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα 15 sites που άλλαξαν το internet

Πως θα έσωζα τους New York Times