Επίθεση στη Βία... Οχι άλλη άμυνα!
Από τον Argos
Το αυγό του Κολόμβου και το αυγού του φιδιού πρέπει να έχουν κάτι κοινό.
Για να λειτουργήσει μια κοινωνία, όπως βολεύει συγκεκριμένες ομάδες, θα πρέπει να υπάρχουν εχθροί. Εξωτερικοί ή εσωτερικοί ή και από τα δυο. Αν τελειώσουν οι εξωτερικοί πρέπει να υπάρξιυν εσωτερικοί. Αν δεν υπάρχουν θα πρέπει να τους κατασκευάσουμε.
Ο Δεκέμβρης είναι κοντά, οι μαλακίες στα Εξάρχεια γίνανε νωρίς, οι δηλώσεις του Μιχάλη επίσης γίνανε νωρίς, τώρα πρέπει να τα μαζέψουμε όλα. Ένα χτύπημα μαφιόζικου τύπου και όλα πάλι βρίσκονται από εκεί που ξεκινήσανε.
Αν θέλετε την δική μου άποψη, δεν έχω παρά να σας παραπέμψω στην αρχική μου δήλωση στο twitter, όπου έγινε για να σταματήσει ο καθένας να μου λέει “ναι αλλά για το τάδε χτύπημα δεν είπες τίποτα”.
Τα χτυπήματα δεν σταματάνε με καταδίκες ή με αστυνομικά μέτρα κατά ομάδων ανθρώπων. Αν οι Αντιεξουσιαστές/Αναρχικοί/Αριστεροί είχαν την δυνατότητα για τέτοια χτυπήματα, να είστε σίγουροι ότι δεν θα είμασταν εδώ να συζητάμε για ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
Πως αντιμετωπίζεται η κατάσταση; Δεν ξέρω.
Πάντως όχι αμυντικά και σίγουρα όχι απολογητικά.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου