Ιδού η Ρόδος!

Με ψέγει ο Θοδωρής για το ποστ Ιδού και ο υποψήφιος! γράφοντάς μου:

Άνεμε, ξέρεις πόσο εκτιμώ τη γραφή σου - άσχετα αν έχω επιμέρους διαφωνίες.

Στο συγκεκριμένο θέμα βιάστηκες πολύ, αφού σήμερα 11/9 ο Κ. Σημίτης μένει εκτός ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ.

Επιμένεις ότι "σιγά-σιγά στήνεται ο Θίασος Σκιών της Μεγάλης Συμμαχίας!";

Δεν οφείλεις μια "διόρθωση";

Και του απαντώ:

Θοδωρή!

Τι να διορθώσω. Η πληροφορία οτι "κλείδωσε" η υποψηφιότητα Σημίτη για το Επικρατείας είχε δημοσιευτεί σε όλες σχεδόν τις εφημερίδες.

Την "διόρθωση" μάλλον την έκανε το ίδιο το ΠΑΣΟΚ (και κατά τη γνώμη μου ΚΑΛΑ έκανε!).

Αυτό δεν σημαίνει όμως οτι θα διορθώσω την εκτίμησή μου οτι "ψήνουν" τη Μεγάλη Συμμαχία. Μια εκτίμηση που στηρίζεται και στην εμμονή των ΜΜΕ αλλά και των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων που την προτείνουν αλλά και στην πραγματικότητα: ο δικομματισμός δεν θα επιζήσει εάν δεν ενώσει τις δυνάμεις του...


Και συμπληρώνω εδώ:

Πρώτα απ' όλα δεν διαψεύστηκε τίποτα. Ισα-ίσα επιβεβαιώθηκε η πληροφορία οτι συζητιόταν να είναι υποψήφιος Επικρατείας αφού επειδή δεν του την έδωσαν τα "βρόντηξε"!

Υστερα...

Είναι ΤΟΣΟ ισχυρό το σενάριο περί Μεγάλης Συμμαχίας που εξυφαίνεται τόσο στα κομματικά παρασκήνια όσο και στις "λέσχες" οικονομικών παραγόντων που είναι ικανοί να πριονίσουν ΟΠΟΙΟΝ τους αντιστέκεται. Ακόμη κι αν ένας από αυτούς να είναι και π.χ. ο Γιώργος Παπανδρέου προσπαθώντας να διορθώσει τα ...αδιόρθωτα. Δεν αποκλείω να το "φάνε, πολιτικά, λάχανο"!

Οπως "λάχανο" πάνε εδώ και μήνες να "φάνε" την Αριστερά!Και σε αυτό το σχέδιο θα ήταν χρήσιμος ο Κ. Σημίτης, όπως λέει η Ν.Δ.

Ναι! Επιμένω!

Και θα είναι ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!


Σχετικά:

>
«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα Σημίτη στο Επικρατείας
>
ΕΣΩ ΕΤΟΙΜΟΙ…

Απ' όπου και το προφητικό:

έχουμε και λέμε:

Σημίτης, Βερελής, Παπαδόπουλος, Παπαντωνίου, Τατούλης, Μανώλης…

και όσο περνούν οι μέρες, αυτή η λίστα ονομάτων πρωτοκλασσάτων στελεχών των δύο μεγάλων κομμάτων, όλο και θα πληθαίνει, διαμορφώνοντας μιά ικανή εφεδρεία για την έξοδο της χώρας από την οικονομική αλλά και δομική της κρίση στην ολιγοήμερη κυβέρνηση του Γιώργου…

Σχόλια

 1. Από όσα γνωρίζω η υποψηφιότητα Σημίτη δεν είχε κλειδώσει για το Γιώργο και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. μέχρι την τελευταία στιγμή, παρά τις όποιες διαδόσεις στα ΜΜΕ - σκόπιμες και μη.

  Είναι ένα ρίσκο του ΓΑΠ, που συμφωνώ μαζί σου, μπορεί να τον βγάλει νοκ - άουτ ή να τον εκτινάξει προς τα πάνω.

  Η λίστα με τα ονόματα στα σενάρια που αναφέρεσαι, θα συμπεριλάβει και εκείνο του Αλέκου Αλαβάνου; Έτσι για να μας πιάσει ένας επιπλέον "τρόμος"...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Από όσα γνωρίζω η υποψηφιότητα Σημίτη δεν είχε κλειδώσει για το Γιώργο και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. μέχρι την τελευταία στιγμή, παρά τις όποιες διαδόσεις στα ΜΜΕ - σκόπιμες και μη.

  Είναι ένα ρίσκο του ΓΑΠ, που συμφωνώ μαζί σου, μπορεί να τον βγάλει νοκ - άουτ ή να τον εκτινάξει προς τα πάνω.

  Η λίστα με τα ονόματα στα σενάρια που αναφέρεσαι, θα συμπεριλάβει και εκείνο του Αλέκου Αλαβάνου; Έτσι για να μας πιάσει ένας επιπλέον "τρόμος"...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου