Προεκλογικές σκέψεις... η συνέχεια

Εγραφα εδώ...

Οι επόμενες εκλογές θα είναι κοντά. Αν γίνουν εκλογές τον Οκτώβριο, θα γίνουν ΚΑΙ τον Μάρτιο! Με κίνδυνο να υπάρξει μια σύντομη «πράσινη παρένθεση» και επάνοδος της Νέας Δημοκρατίας με τον ίδιο αρχηγό (αν δεν έχουν βιαστεί να τον ρίξουν οι εσωκομματικοί του αντίπαλοι) και σε συνεργασία με το ΛΑΟΣ αφού αποκλείεται να επανακάμψουν τα ποσοστά της!

Τα προβλήματα θα επιδεινώνονται…
Οσο πολίτες και πολιτική δεν αλλάζουν!
Οι λύσεις;
Δυστυχώς αδιανόητες αυτή τη στιγμή!


Και να που σήμερα, σχεδόν ένα μήνα μετά, το φύλλο "πράσινη παρένθεση" ανοίγει στο τραπέζι...

>Βουλιάζουν και ονειρεύονται

>Ποντάρουν σε νέα προσφυγή στις κάλπες τον Μάρτιο


Θα ανοίξει και άλλο φύλλο σε λίγο!

Της συμμαχίας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ! Και θα είναι μέρα μεσημέρι!


>Και μετά τις εκλογές, τι;


Και επίσης, ο Economist:


The government that takes over after the election, which will probably be on October 4th, may be short-lived. Parliament is due to vote for a new president next March, and Pasok is unlikely to command the three-fifths majority required. If no president is chosen, another general election would be necessary. Greece may be in for a period of both economic gloom and political instability.

Σχόλια

  1. Η πλακα ειναι οτι στο τελευταιο του τευχος το Economist προσμετρα και αυτη την πιθανοτητα, για νεες εκλογες παλι το Μαρτιο, εξ αιτιας της εκλογης Προεδρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τότε, όμορφα και ωραία, με έναν κοινής αποδοχής Πρόεδρο που θα την επισφραγίζει θα ξεκινήσει η Μεγάλη Συμμαχία α λα γερμανικά!

    Το άρθρο του Economist το βρήκα και το ανέβασα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω αντίθετη αίσθηση ως προς τη Συμμαχία... Ο Γιώργος δεν θα συμπράξει με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. το σενάριο αυτό ξορκίζεται, άσχετα αν κάποιοι κύκλοι έξω από αυτό το προωθούν προεκλογικά για να χαλάσουν το κλίμα υπέρ ΠΑ.ΣΟ.Κ.

    Θέλω να πιστεύω ότι οι δεσμεύσεις των καινούργιων στελεχών του κόμματος και της ηγετικής του ομάδας θα τηρηθούν.

    Θα είναι μέρα μεσημέρι και θα τα ξαναπούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα 15 sites που άλλαξαν το internet

Πως θα έσωζα τους New York Times