Επειδή δεν θα μας κάνει κανείς τα μυαλά "πουρέ"...

....την επόμενη φορά που θα μου πει κάποιος να υποστηρίξω οποιονδήποτε κάνει απεργία πείνας, να μου στείλει και τον ιατρικό του φάκελλο.

Επειδή έχουν πολτοποιήσει το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας και τη συνείδησή της, δεν σημαίνει οτι θα το "χάσουμε" και οι υπόλοιποι υποστηρίζοντας τον κάθε ψυχανώμαλο (είτε δολοφόνησε είτε φαντάστηκε οτι δολοφόνησε έναν άνθρωπο).

Η μαλακία (που πάει σύννεφο) δεν είναι ούτε ακτιβισμός ούτε πολιτική στάση. Μια μαλακία και μισή παραμένει. Και μάλιστα επικίνδυνη.

Οσοι θέλουν να κάψουν κύτταρα να πάνε να κρεμάσουν τα μυαλά τους στα κάγκελα...

(Το μπλογκ δεν έχει υποστηρίξει ΠΟΤΕ ανθρώπους που αυτοκτονούν σε ένδειξη διαμαρτυρίας... Ούτως ή άλλως... )

Ή θα βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει ή είμαστε άξιοι της φαιάς μοίρας μας!

Σχόλια

 1. α) Η Απεργία Πείνας είναι ηθικώς κατοχυρωμένη μορφή έσχατου αγώνα. Φόνος αν θες (με φονιά αυτόν στον οποίον απευθύνεται)· αυτοκτονία σε καμμιά περίπτωση. Η άλλη λύση είναι να ζωστείς με εκρηκτικά και να πάρεις κάμποσους μαζί σου, πράγμα με το οποίο νομίζω ότι δεν συμφωνεί κανένας μας.

  β) Το συγκεκριμένο άτομο, προέβη σε αυτήν την κίνηση (παράδοση-ομολογία) κάτω από πολύ περίεργες συνθήκες. Κάτσε να δούμε τί παίζει πριν τον καταδικάσουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. TI EINAI AYTA ΠΟΥ ΛΕΣ;
  ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΑΝΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ
  ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ.
  Άμεση απελευθέρωση του Νίκου Κουνταρδά

  * Ανακοίνωση της Επιτροπής Δικαιωμάτων της Νεολαίας Συνασπισμού

  Από τις 16 Μαϊου, ο Νίκος Κουνταρδάς βρίσκεται σε απεργία πείνας, διαμαρτυρόμενος για την αστυνομική βία, τους προπηλακισμούς και την άδικη κράτησή του. Τις τελευταίες ημέρες νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, έχοντας προχωρήσει και σε απεργία δίψας, την οποία διέκοψε μόλις προχτές.

  Η Νεολαία Συνασπισμού καταγγέλλει τις προσπάθειες φυσικής και ψυχολογικής εξόντωσης του Νίκου Κουνταρδά, με πρόσχημα την παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί και, πιο συγκεκριμένα, τη δήθεν μη εμφάνισή του στο αστυνομικό τμήμα. Πρόκειται για ισχυρισμό που έχει αμφισβητηθεί από αυτόπτες μάρτυρες: στην πραγματικότητα, οι αστυνομικές αρχές, όχι μόνο δεν κατέγραψαν την παρουσία του Κουνταρδά λόγω απώλειας του φακέλου του αλλά, σαν αυτό να μην έφτανε, τον συνέλαβαν, τον μετέφεραν στην απομόνωση των φυλακών Κομοτηνής και τον μετήγαγαν αιφνιδιαστικά στις φυλακές της Άμφισσας, σε ένα ρεσιτάλ αυταρχισμού, ακριβώς όπως σε τόσες και τόσες «μεμονωμένες» περιπτώσεις.

  Εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας για την ανοχή που επιδεικνύει η κυβέρνηση ενώπιον τέτοιων πρακτικών. Ζητάμε να σταματήσει η βαρβαρότητα αυτού του ανθρωποφαγικού «σωφρονισμού» και, ειδικότερα το βασανιστήριο της απομόνωσης και καλούμε το Υπουργείο Δικαιοσύνης να παρέμβει άμεσα, επιταχύνοντας τη διαδικασία για την αποφυλάκιση του Νίκου Κουνταρδά, πριν να είναι πολύ αργά για την ίδια τη ζωή του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου