Βρετανοί Αντιφασίστες

Αυτό που εμείς δεν έχουμε σκεφτεί και που όσοι το σκέφτηκαν δεν το τολμούν...

...το ξεκίνησαν οι Βρετανοί!

> Διαδηλωτές πέταξαν αυγά εναντίον του ακροδεξιού Βρετανού πολιτικού, Νικ Γκρίφιν
 • Ετσι!
ΑΥΤΗ είναι η μόνη απάντηση!

>"όπου κι αν βρίσκεται ο Νικ Γκρίφιν και το ΒΝΡ του θα επεμβαίνουμε για να λέμε ότι οι πολιτικές του φασισμού και του ναζισμού δεν έχουν καμία θέση στον 21ο αιώνα".

Σχόλια

 1. Αγαπητέ διαφωνώ,

  αυτό δεν είναι λύση. Αυτό είναι υπεκφυγή. Υποδηλώνει ότι φοβάσαι να αντιπαρατεθείς με επιχειρήματα. Εάν στηρίζεις τέτοιες πρακτικές, τότε μπαίνεις σε ένα φαύλο κύκλο όπου ο ένας θα πετά αυγά στον άλλο, η ακροαριστερά στην ακροδεξιά και τούμπαλιν.

  Και ο Γκρίφιν και ο Βίλντερς και ο Μπερλουσκόνι και ο Καρατζαφέρης έγιναν "πρωταγωνιστές" του σκηνικού μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες. Προσπάθησε να τους κερδίσεις σε αυτό το πεδίο, προσπάθησε εσύ (και η Αριστερά, ακροαριστερά ή οτι τελος παντων εισαι να πείσετε την πλειοψηφία γιά τα ΔΙΚΑ σας επιχειρηματα) και άσε καλύτερα τους τραμπουκισμούς και τα αυγά.

  Δε θα μας βγεί σε καλό.

  φιλικά,

  ψηφοφόρος του ΛΑ.Ο.Σ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΚΑΙ ο Χίτλερ με δημοκρατικές διαδικασίες εκλέχτηκε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. μιας και μιλάμε μεταξύ αλλων για βρετανούς αντι-φασίστες, προτείνω, εσύ που μπορείς από τεχνικής άποψης, να κατεβάσεις στη σελίδα το clip του τραγουδιού "The Gosts of the Cable Stree" του συγκροτήματος του΄80 "The Men They Couldn't Hang". Να δεις σούτια που έφαγαν οι μελανοχίτωνες στο Λονδίνο το '36 να χαρείς σύντροφε

  Πετσί
  ΥΓ. Προσοχή στους στίχους. Είναι το κάτι άλλο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου