Δολοφονεί το Ονειρο του Παναθηναϊκού Λαού


Αγνοώντας τα αγνά (πως είχα ξεχάσει να το γράψω πριν;) αισθήματα του Μεγάλου Παναθηναϊκού Λαού, τα όνειρα και τις ελπίδες του Κόσμου που πιστεύει στη Μεγάλη Ομάδα του Παναθηναϊκού, ο Μπάμπης Βωβός αποκάλυψε οτι
αν η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας είναι αρνητική για την κατασκευή του εμπορικού κέντρου που σχεδιάζει ο ίδιος να κατασκευάσει στον Βοτανικό, τότε θα καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά του νόμου «Διπλής Ανάπλασης» προκειμένου να μην προχωρήσουν ούτε τα έργα ανέγερσης του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στην ίδια περιοχή.

«Θα κάνω οτιδήποτε περνάει από το χέρι μου και της οικογένειας Βωβού για να μην προχωρήσει η κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βωβός.


Μπροστά σε αυτή την ακραία πρόκληση οφείλουμε ΟΛΟΙ να σταθούμε δίπλα στους Φίλους, στους Φιλάθλους και στους Οπαδούς του ΠΑΟ!!!

Φίλοι του ΠΑΟ ξεσηκωθείτε όπως είχατε ξεσηκωθεί και κατά του ΣΥΡΙΖΑ πριν από μήνες όταν νομίζατε οτι εκείνος φταίει που δεν χτίζετε το Γήπεδό σας!Η τρομοκρατία κατά του Τριφυλλιού ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ΠΑΟ μαζί σου για την Ανάπλασή σου!
(Σφίξαν οι ζέστες! Σφίξανε!!!)

Σχόλια

 1. Ξέχασες το βασικό αγαπητέ.

  Ότι θα βγει ο Κακλαμάνης και θα πει στο Βωβό, ότι αν δεν αφήσει το γήπεδο να γίνει, η οργή των φιλάθλων θα γίνει ποτάμι που θα τον πνίξει. Και θα φτιάξει και τις δύο στήλες και θα βάλει το Βωβό σε αυτούς που δεν ήθελαν το γήπεδο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αφού "πρασινίζουν" και οι γαύροι, όλα να τα περιμένεις σ'αυτή τη ζωή... Καλώς ήρθες Άνεμε...

  ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ξεσηκώνομαι για την ομάδα!

  Αλλά να κάνω μια "δομική-εικαστική-σημειολογική" παρατήρηση;
  Με δεδομένο ότι τα γήπεδα χτίζονται ακόμα από κάτω προς τα επάνω, θα πρότεινα να αντικαταστήσεις το μισό τριφύλλι που έβαλες με το άλλο μισο, αυτό που παρέλειψες.
  Αν το αφήσεις έτσι,η εικόνα παραπέμπει σε ανεκπλήρωτο όνειρο
  που δε θα θέλαμε να μείνει το γήπεδο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Με βάση το τελευταίο σχόλιο έχω να προτείνω λύση. Ας ξεκινήσει ο βάζελος το χτίσιμο του γηπέδου από πάνω προς τα κάτω. Μέχρι να φτάσει στο έδαφος θα έχει βρεθεί η λύση με τον Βωβό και θα πατήσει απλά σαν γάτα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μα ανεκπλήρωτο όνειρο θα μείνει με αυτούς τους απατεώνες που μπλέξατε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Έχουν όνειρα και οι βάζελοι? Κι εγώ που νόμιζα ότι έχουν μόνο εφιάλτες (με διαφορετικά ονόματα κάθε φορά)...Αναστόπουλος, Τζιοβάνι, τζόρτζεβιτς...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ξέχασα να υπογράψω στο προηγούμενο σχόλιο μου...

  Πετσί

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου