Ε όχι λοιπόν, ΔΕΝ είναι βάρβαροι

...ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ είναι!

Πρώτη φορά άκουσαν το "Σοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα"...

Βλέπετε, τα μέλη της ΔΕΞΙΑΣ (του Κυρίου!) συμμορίας τη δεκαετία του 60, του 70, του 80, διάβαζε μόνο τα μαθήματά της!

Ο "Εθνάρχης", ο 5ος εκ των ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (μη χέσω!) αν και έζησε "αυτοεξόριστος" (γελοίοι!) στο Παρίσι, δεν είχε πάρει χαμπάρι το "Σοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα"...

Πως να πάρει ο ανιψιός;

Από τα DVD που παρακολουθεί νυχθημερόν;

Πως να ξέρουν πράγματα που ειπώθηκαν πριν από 5 δεκαετίες οι άνθρωποι που δεν έχουν προσφέρει μισή αράδα στο ελληνικό αλλά και το ευρωπαϊκό πνεύμα;

Σχόλια

 1. ΚΑΙ «ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ» ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΨΕΥΤΑΡΑΣ Ο «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ»

  22-05-2009

  Στη συζήτηση προ ημερήσιας διατάξεις για την οικονομία, σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων από το Βήμα της Βουλής των Ελλήνων, ο «καταλληλότερος» εγκαλούσε τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και Αυριανό Πρωθυπουργό κο ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, για έλλειψη μνήμης ή σκόπιμη διαστρέβλωση της αλήθειας.

  Το παρακάτω απόσπασμα από την ομιλία του κουρασμένου Κωστάκη είναι αποκαλυπτικό και συνάμα αδιάψευστο ντοκουμέντο, για την ποιότητα και τη σοβαρότητα που διαθέτει ο «σεμνός» και «ταπεινός» πρωθυπουργός μας.

  ( ……. Ο Αρχηγός του ΠΑΣΟΚ έφτασε στο σημείο να λέει, ότι τάχα μου προκηρύξαμε πρόωρες εκλογές το 2007 εν μέσο πυρκαγιών, δεν τα θυμάστε καλά και καλλίτερα να μην τα θυμάστε καλά, γιατί αλλιώς σκόπιμα διαστρεβλώνετε χονδροειδώς τα πράγματα, πρώτα προκηρύχθηκαν οι εκλογές και μετά ήλθαν οι πυρκαγιές, γιατί δεν λέτε την αλήθεια? για ποιο λόγο τη διαστρεβλώνετε? ….. μπλα μπλα μπλα)

  Εμείς όμως που τα θυμόμαστε εξίσου καλά με τον Αρχηγό του ΠΑΣΟΚ και Αυριανό Πρωθυπουργό κο ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, υπενθυμίζουμε στον «παπαγάλο» και αρχηψευταρά «καταλληλότερο», ότι οι πυρκαγιές ξέσπασαν στις 28 - 06 - 2007 με τη βοήθεια του «στρατηγού άνεμου» επικουρούμενος από τις «ασύμμετρες απειλές», σύμφωνα με τις μπαρούφες του αρχηπραίτορα «κου» ΠΟΛΥΔΩΡΑ, που παρίστανε τότε τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και εξέτεινε την ποινή του όπως έχει δηλώσει ο άχρηστος.

  Η πρόωρες εκλογές και μάλιστα δια ασήμαντον αφορμή προκηρύχθηκαν στις
  17 - 08 - 2007.

  Αυτά προς το παρόν για την αποκατάσταση της αλήθειας «παπαγάλε» και αρχηψευταρά «καταλληλότερε».

  Εμείς επειδή έχουμε ισχυρότατη μνήμη, ενημερώνουμε από τώρα τους «παπαγάλους», τους αρχηψευταράδες, τους κουρασμένους, τους ανίκανους, τους «καταλληλότερους», τους μιζαδόρους, τους διαπλεκόμενους, τα λαμόγια και τα λογής – λογής θερέφωνα της Ν(έας) Δ(υστυχίας), ότι στις Ευρωεκλογές αλλά και στις Εθνικές Εκλογές, όποτε και αν γίνουν, θα τους μαυρίσουμε.


  Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τους βρίσκω αμφότερους θλιβερούς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου