Ξυλοδαρμός στα Νέα Μουδανιά: Μύκονος σε "καρμπόν"

Το θυμάστε: Δολοφονική επίθεση στα Νέα Μουδανιά

Το αποκάλυψε ο Argos: Και δαρμένοι και… Απριλίου 17, 2009


Χθες, έγραψε η "Μακεδονία":
εδώ.

“Είδα πέντε απ’ αυτούς να τρέχουν και άρχισαν πάλι να με χτυπούν ενώ αιμορραγούσα από το κεφάλι. Μάλιστα, όταν μία νοσοκόμα πήγε να τους σταματήσει, την απομάκρυναν βίαια. Από τα χτυπήματα μου έσπασαν και το δόντι”, υποστήριξε ο 20χρονος. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως για το επεισόδιο δεν έγινε καμία αναφορά στον διευθυντή του κέντρου υγείας, όπως διαβεβαίωσε ο ίδιος.
Σύμφωνα με τις περιγραφές του 20χρονου, ο ίδιος κατάφερε να φύγει, αλλά τον βρήκε αιμόφυρτο ένας περαστικός κοντά στην πλατεία και επέστρεψε στο κέντρο υγείας, αλλά με τη συνοδεία αστυνομικών, οι οποίοι τον πήγαν και στο ξενοδοχείο όπου μένει. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ένας 27χρονος προσπάθησε νωρίτερα να βοηθήσει τον νεαρό αλλοδαπό, αλλά χτυπήθηκε και αυτός από δύο άτομα. Η καταγγελία του διερευνάται από το αστυνομικό τμήμα Νέων Μουδανιών, όπου ο 27χρονος κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου. Σήμερα αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν οι πρώτοι εμπλεκόμενοι.
Και ο 21χρονος όμως υποστηρίζει πως κινδύνεψε μέσα στο νοσοκομείο Πολυγύρου, καθώς εκεί περίμεναν κάποιοι από την παρέα που τους ξυλοκόπησε. “Μου είπαν ‘ξέρω πού μένεις και πού δουλεύεις, θα πιούμε πολλούς καφέδες”, περιέγραψε ο 21χρονος Βούλγαρος, διαβεβαιώνοντας πως στη συνέχεια απομακρύνθηκαν από την ασφάλεια του νοσοκομείου και δεν αντιμετώπισε πρόβλημα. Και οι δύο τόνισαν πως δεν γνωρίζουν τις ταυτότητες αυτών που τους ξυλοκόπησαν.

Απρ 22, 2009Κάτι δεν πάει ΚΑΘΟΛΟΥ καλά!
Ομως, ΚΑΘΟΛΟΥ καλά στην ...τουριστική Χαλκιδική!

Σχόλια

  1. Μα το θέμα είναι ότι τελικά κανείς δεν κάνει τίποτα και όλα εναπόκεινται τη θέληση των ιδιωτών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου