Αθώοι!!!

Ο K. Πλεύρης...

...και η...

...Vodafone!Μέσα σε μία μέρα!!!


Της Δικαιοσύνης Ηλιε ΝΟΗΤΕ!!!


>Αθωώθηκε ο Κ. Πλεύρης από το Εφετείο

>Ακυρώνει το ΣτΕ το πρόστιμο στην Vodafone για τις υποκλοπές

Σχόλια

 1. Ελληνική Δημοκρατία. Αυτές οι λέξεις ηχούν παράξενα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. της δικαιοσύνης ήλιε α- νοητε!
  συγνώμη ζητώ απ' τον ποιητή, αλλά δεν άντεξα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αθήνα

  Αθώος κρίθηκε από το Πενταμελές Εφετείο Πλημμελημάτων της Αθήνας ο δικηγόρος Κώστας Πλεύρης, ο οποίος δικάστηκε σε δεύτερο βαθμό, για παράβαση του αντιρατσιστικού νόμου, εξαιτίας των όσων αναφέρει στο βιβλίο του με τίτλο «Οι Εβραίοι. Όλη η αλήθεια».

  Το δευτεροβάθμιο δικαστήριο τον έκρινε ομόφωνα αθώο για το αδίκημα της προτροπής σε ρατσιστική βία και κατά πλειοψηφία (4-1) αθώο για το αδίκημα της προσβολής σε βάρος των Εβραίων.

  Πρωτοδίκως, ο κ. Πλεύρης είχε καταδικαστεί, κατα πλειοψηφία, σε ποινή φυλάκισης 14 μηνών με αναστολή.

  Στο βιβλίο του, ο συγγραφέας αρνείται, μεταξύ άλλων, ότι έγινε από τους Ναζί το Ολοκαύτωμα και προβαίνει σε δυσμενείς χαρακτηρισμούς για τους Εβραίους και τη θρησκεία τους.

  Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Παρασκευή, 27 Μάρτιος 2009 12:00
  "Καταρρέουν η μία μετά την άλλη οι σκευωρίες των «Παρατηρητηρίων» και των «Αντιναζιστικών Οργανώσεων». Μετά την αθώωση του «Ελεύθερου Κόσμου» την Τρίτη, σήμερα Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου, άλλη μια μεγάλη νίκη ήλθε για την ελευθερία του λόγου στην χώρα μας.
  Το Εφετείο με πλειοψηφία 4-1 ανακήρυξε αθώο τον Κώστα Πλεύρη, για την υπόθεση του βιβλίου του «Εβραίοι: Όλη η αλήθεια», σε μια απόφαση - σταθμό για την ελληνική Δικαιοσύνη.
  Ο Κώστας Πλεύρης έξω ακριβώς από την αίθουσα του δικαστηρίου δήλωσε στον «Ε.Κ.»: «Η σημερινή αθωωτική απόφασις, απέδειξε ότι η ελληνική δικαιοσύνη αποτελεί κόσμημα για την ελληνική πολιτεία. Η εισαγγελεύς και οι δικαστές του πενταμελούς εφετείου απέδωσαν το δίκαιο χωρίς να φοβούνται τον οποιονδήποτε. Είμαι πολύ συγκινημένος, διότι αυτή η απόφασις δικαίωσε τους αγώνες μου εναντίον των εχθρών της Ελλάδος και της ορθοδόξου Εκκλησίας. Είμαι βαθύτατα ευγνώμων προς το δικαστήριον διότι με εδικαίωσε. Θέλω να τονίσω με ιδιαίτερη έμφαση ότι το δικαστήριον με αντικειμενικότητα εξακρίβωσε την αλήθεια και απέδωσε δικαιοσύνη. Ευχαριστώ επίσης όσους μου συμπαραστάθηκαν όλο αυτό τον καιρό και ιδιαίτερα τον Δημήτρη Ζαφειρόπουλο και την εφημερίδα "Ελεύθερος Κόσμος" που σήκωσε και αυτός τον σταυρό του μαρτυρίου ενάντια στον Εβραιοσιωνισμό».

  Ο συνήγορος του Κώστα Πλεύρη, γιός του και βουλευτής του ΛΑΟΣ, Θάνος Πλεύρης δήλωσε αποκλειστικά στον "Ε.Κ." "Η απόφαση αποδεικνύει ότι τα δημοκρατικά καθεστώτα δεν φοβούνται την ελευθερία έκφρασης, όσο ακραία και πολλές φορές κριτική είναι. Δεν είναι δυνατόν σε μια Δημοκρατία να απαγορεύουμε σε κάποιον να έχει αντιλήψεις και να τον καταδικάζουμε γι' αυτές.


  Σύντομα περισσότερες λεπτομέρειες και οπτικοακουστικό υλικό
  http://elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1008:2009-03-27-12-13-24&catid=87:epikairotita&Itemid=277

  Διαβάστε το τι προηγήθηκε καθώς & λεπτομέρειες για το που μπορείτε να βρείτε το bestseller ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ στο http://makelio.blogspot.com/2009/03/blog-post_6268.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Δηλώσεις του Κώστα Πλεύρη, μετά την αθώωση του, στη δικαστική περιπέτειά του με τον Παναγιώτη Δημητρά και το ΚΙΣ
  http://youtube.com/watch?v=1stJsS2IzTA

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου