Αμεση Χουντοπρόκληση από τον Ψωμιάδη

Ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης έστειλε μήνυμα στον Ευρωπαίο Επίτροπο Αλ Μούνια πως «εδώ είναι Ελλάδα και δεν θα ρωτήσουμε την ΕΕ. Όταν σε καλεί η πατρίδα πρέπει να θυσιαστείς. Όλοι λοιπόν πρέπει να θυσιαστούμε».

Και πρόσθεσε: «Ο Πρωθυπουργός δεν είναι κουρασμένος. Ο Ελληνικός λαός είναι κουρασμένος από αυτά που ακούει από το 1974 και μετά».

Από το 1974 και πριν τα άκουγε ...ξεκούραστος δηλαδή!!!

Σχόλια

 1. σήμερα άνοιξα τηλεόραση, εδώ κι ένα χρόνο σπανιότατα μου συμβαίνει, τον είδα, κάτι πρέπει να κάνω με τα νεύρα μου, δεν μπορώ ούτε για πλάκα να τον ακούω, τρελαίνομαι! τι θα γίνει αυτή η ιστορία, δεν ξέρω, είμαι πολύ απαισιόδοξη!
  είναι πολύ επικίνδυνη περίπτωση ο τύπος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. απλώς δεν ακουγε Τοτε ηταν μικρος και...διαβαζε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο άνθρωπος είναι πανέξυπνος !
  [ να το χαίρεστε εκεί στην Θεσσαλονίκη :-) ]
  Ακούστε πως το σκέφτηκε το πράγμα:

  Όλοι οι χουντόβιοι, οι πληγωμένοι νοσταλγοί κλπ θα το πιάσουν αμέσως το υπονοούμενο γιατί έχουν λόγο και τραβάνε ζόρι. Άρα θα τους βάλω στο γκεζί (εκλογές έρχονται, δήμαρχος θέλω να γίνω κλπ), άσε που το κόμμα μου θα μου πει και μπράβο γιατί μαζεύω ψήφους από το ΛΑΟΣ !

  Οι υπόλοιποι, σκέφτηκε, είναι τόσο ηλίθιοι, τόσο ζώα που ούτε τη χρονιά θα ακούσουν ούτε το υποννοούμενο θα πιάσουν.

  (αυτό λέγεται -πολιτικό- ψάρεμα στα θολά νερά)

  Νομίζω;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Και να συμπληρώσω ότι αυτά τα κάνει με άνεση διότι ΓΝΩΡΙΖΕΙ πολύ καλά ότι το 'εξημερωμένο' τμήμα των συντηρητικών δεν τον 'πολυπάει' διότι ο ίδιος δεν συγκεντρώνει ούτε τα γνωστικά ούτε τα κοινωνικά χαρακτηρηστικά ώστε να λειτουργεί ως 'αντιπρόσωπός' τους. Η κύρια υποστήριξή του προέρχεται από την φτωχολογιά !

  Αυτή είναι με δύο λόγια η ψυχογραφία το φαινομένου 'Ζορό'

  ... και πάλι να τον χαίρεστε :-D

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ε, καλά με το να "τον χαιρόμαστε". Ο Κακλαμάνης ο Πευκοφάγος βγήκε καλύτερος δηλαδή σε εσάς εκεί κάτω;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Είσαι άδικος αγαπητέ φίλε. Πιάνεσαι από μιά φράση γιά να κάνεις ολόκληρο ντόρο. Με το συμπάθειο, αλλά μας τα "ζάλησες"...

  Είπε ο Ψωμιάδης μιά μ****** και έτρεξες να γράψεις τίτλο φωσφορίζοντα και μεγαλοπρεπή. Όταν ο Τρελόπουλος (ωχ, συγνώμη, Τρεμόπουλος εννοούσα) είχε προτείνει κάτι γιά "λεωφόρους Κεμάλ Ατατούρκ" δε σε είδα να γράφεις τίποτις.

  Δύο μέτρα και δύο σταθμά.

  Επειδή μου είσαι συμπαθής, σε συγχωρώ. Δια τελευταίαν φοράν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου