"Δεν θα γίνεις Ελληνας ποτέεεε!"

Το ανακάλυψε το ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ (Να πάρουν όλοι τους Δημόσια θέση!)!

Update: Εξαιρετική απάντηση και πάλι στο ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ:Ομοβοώντες καλυβιώτες...Ιδού το έγγραφο (πατήστε για μεγέθυνση):

Και το σχόλιο/απάντηση:

Ομοβοώντες καλυβιώτες...

Σήμερα το απόγευμα, μετά την επισταμένη ανάγνωση της ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ σας, εσυσκεύθην μετά του εαυτού μου και αποφασίσαμε, σε αντίθεση με εσάς κατά πλειοψηφία και ουχί ομοφώνως, τα παρακάτω:
1. Δεν συντρέχει ουδείς λόγος ώστε να διεξαχθεί παρέλαση των μαθητών του Δημοτικού σχολείου Καλυβών κατά την 25ης Μαρτίου, διότι εάν ρωτήσετε τους εν λόγω μαθητές τι μέγα γεγονός έλαβε χώρα την συγκεκριμένη ημερομηνία να είστε σίγουροι ότι η συντριπτική πλειοψηφία θα το αγνοεί, όπως άλλωστε και οι γονείς τους. Διότι εάν το εγνώριζαν θα έπρεπε να γνωρίζουν επίσης και πλείστους όσους Αρβανίτες (από πού να βγαίνει άραγε) που πολέμησαν για τον ίδιο σκοπό κάτω από την ίδια σημαία (διαφορετική βεβαίως από αυτή που σίγουρα νομίζετε).
2. Προτείνω τη συγκεκριμένη ημέρα να γίνει μάθημα στο σχολείο Καλυβών, για γονείς και μαθητές. Όχι βέβαια μάθημα ιστορίας, γιατί αυτά δεν τα πολύ παίρνετε και δεν σας χρειάζονται άλλωστε. Το μάθημα θα έχει θέμα το μάζεμα της ελιάς, το κλάδεμα και το κάψιμο του κλαδιού. Θα διδάξουν διαπρεπείς Αλβανοί, Βούλγαροι και Πολωνοί καθηγητές του είδους. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα σας είναι ποιο χρήσιμο από την παρέλαση διότι τα χρόνια που έρχονται είναι δύσκολα και οι Αλβανοί θα είναι στα Πανεπιστήμια.. και σεις θα τους ψάχνετε για να σας δείξουν τα χωράφια σας..
Asotos

Σχόλια

 1. Εν το μεταξύ λέγεται "Προοδευτικός σύλλογος γυναικών Καλυβών"

  λολ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εχουν άραγε κρεμασμένα τα προτραίτα των ηρώων του '21 στους τοίχους του σχολείου; Τον Οδυσσέα Ανδρούτσο, το Μάρκο Μπότσαρη και άλλους (Πάάάάρα πολλούς!) αρβανίτες εννοώ...

  ~~για τις Καλύβες, τι να πω; Καλύτερα να μέναν στα... Σπήλαια; lol

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Προς στιγμήν νόμιζα ότι επρόκειτο για τους γείτονές μου, Μεσογείτες Καλυβιώτες, και ετοιμαζόμουν να τρέξω να τους πλακώσω στο ξύλο... αρβανίτικα, που καταλαβαίνουν κιόλας... αλλά η Χαλκιδική πέφτει μακρυά, γμτ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. O Elinas prin na itan Elinas kata tis oles istorikes mu gnosis itan
  Prosexete ``ARVANITIS,,.Prota afto to exi dhimosevsi o sillogos arvaniton .Ti tha pi arvanitis ?
  Proin Albanis (O pios theli na pari meros sto dhiallogo ``Arvanites kai Pikres,,Phorum.gr
  (istoria)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου