Δεν βάζουν μυαλό!

>Στο στόχαστρο πάλι το φιλέτο της Ουρανούπολης

Με τίποτα όμως!
Ο κακός χαμός έχει γίνει και εκείνοι επιμένουν να φάνε το "φιλέτο"!

Με αλλεπάλληλα έγγραφα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και του δασαρχείου επιχειρείται ο δήθεν χαρακτηρισμός της έκτασης, αφού ταυτόχρονα τόσο η κυβέρνηση όσο και η αρμόδια δασική υπηρεσία τάσσονται εκ των προτέρων υπέρ της άποψης ότι είναι δασική και όχι δάσος.

Αγνοώντας τις προστατευτικές διατάξεις του Συντάγματος επιχειρείται να δοθεί «γραμμή» προς τον αρμόδιο δασικό που θα κάνει το σχετικό πόρισμα, να κρίνει την έκταση δασική, με βάση πρωτοφανείς ερμηνείες, αλλά και την ανύπαρκτη και ανίσχυρη εγκύκλιο του υπουργείου (του Οκτωβρίου 2004), την οποία η κυβέρνηση αναγκάστηκε να ανακαλέσει ενώ ήταν βέβαιο ότι θα ακυρωθεί στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Και τούτο διότι η δικαστική εισήγηση διαπίστωσε ότι παράνομα επιχειρείτο να δοθεί ένας ακόμα πιο «δασοκτόνος» ορισμός από αυτόν που προέβλεπε ο αντισυνταγματικός και δασοκτόνος ν. 3208/03, ο οποίος έχει ήδη παραπεμφθεί στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο με απόφαση του Ε τμήματος ΣτΕ για να κριθεί αντίθετος προς τον σχετικό Κανονισμό της ΕΕ.

Σχόλια

  1. Ακόμα και μετά από τόση δημοσιότητα όλα παίρνουν το αρχικό τους δρομο. Και δίπλα του φυσικά ο Άνθιμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμα και μετά από τόση δημοσιότητα όλα παίρνουν το αρχικό τους δρομο. Και δίπλα του φυσικά ο Άνθιμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου