Πρωτοφανής επίθεση μέσω ιστολόγιου


Με πρωτοφανή χυδαιότητα που ξεπερνά κάθε όριο, επιτίθεται γνωστό ακροδεξιό ιστολόγιο κατά πολιτών με δημοσίευμα που θίγει την προσωπικότητά του και εκφράσεις όπως:

"Σίγουρα κάποιοι θα υπάρχουν που θα θέλουν να κάνουν σεξ με τη μάνα σου, την αδερφή σου κι εσένα..."


Η επίθεση κατευθύνεται κατά του στελέχους της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, Φώτη Περλίκου, της Ξανθούλας Καρανίκα και άλλων πολιτών από το ιστολόγιο "ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ" και "υπογράφεται" από κάποιον ψευδώνυμο "Ελληνα Μακεδόνα".

Πέρα από το οτι επιβάλλεται η άμεση παρέμβαση εισαγγελέα, είναι καιρός η διαδικτυακή κοινότητα να πάρει θέση απέναντι σ' αυτού του είδους τις επιθέσεις οι οποίες συκοφαντούν και θίγουν την προσωπικότητα πολιτών.

Η σιωπή είναι συνενοχή. Τα αυγά του φιδιού έχουν επωαστεί και κανένας δεν μπορεί να επικαλείται την ελευθερία της άποψης και την ελευθεροτυπία ή την προστασία του απορρήτου απέναντι σε ανθρώπους που εγκληματούν μέσω του διαδικτύου. Σήμερα το κάνουν με χυδαίες συκοφαντίες. Αύριο;

Σχόλια

 1. Αναρωτιέμαι τελικά...ποιο το περίεργο;

  Οι άνθρωποι αυτοί άλλα όπλα δεν έχουν εκτός από τις ύβρεις και την αφόρητη φτήνια.

  Και για να το πω αλλιώς: η ακροδεξιά και ο εθνικισμός είναι έννοιες ταυτόσημες με τη χυδαιότητα και την ρυπαρογραφία. Περί "πολιτικής πορνογραφίας" ομιλούμε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τι "αύριο"; Τα θρασύδειλα υποκείμενα ήδη επιτίθενται με χειροβομβίδες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το μόνο περίεργο είναι οτι κάνουμε οτι δεν βλέπουμε την άνοδο της ακροδεξιάς εντός και εκτός διαδικτύου...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. όλα σωστά σε όσα λες και καλά κάνεις και το προβάλεις, αλλά εισαγγελέας??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Είναι ο ίδιος χώρος -αν όχι και τα ίδια πρόσωπα- που ρίχνουν χειροβομβίδες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Καταλαβαίνω τι λες, θα σου πω όμως που διαφωνώ. Ακόμα κι αν είναι έτσι, ο εισαγγελέας θα ελέγξει κάποιον που (υποθετικά) προβαίνει σε ακραία βία, με αφορμή βρίσιμο σε μπλογκ. Ε και? Θέλουμε εισαγγελείς να είναι πάνω από τα μπλογκς επειδή κάποιοι (πολλοί) γράφουν αηδίες? Όποιος θίγεται μπορεί να προσφύγει. Και ας μην μπούμε στο πόσο φελλοί και ακραία συντηρητικοί-αντιδραστικοί είναι πολλοί εισαγγελείς, άλλη συζήτηση αυτή... Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Το οτι το σύστημα της ελληνικής δικαιοσύνης δεν λειτουργεί δεν είναι λόγος να μην επικαλούμαστε τη Δικαιοσύνη.
  Δεν θέλουμε κανέναν εισαγγελέα πάνω από τα μπλογκς, θέλουμε δικαιοσύνη για όποιον προβαίνει σε εγκληματικές πράξεις. Και η συκοφαντία και η προσβολή ευτυχώς είναι ακόμη εγκλήματα και πρέπει να τιμωρούνται και μάλιστα παραδειγματικά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Συμφωνώ και επαυξάνω σε αυτά. Η αντίρρηση μου έγκειται στο ότι θα πρέπει να παρακολουθούν και να επεμβαίνουν μόνοι τους (πόσο μάλλον εφόσον είναι ασόβαροι). Νομίζω ότι σε τέτοιες περιπτώσεις είναι προτιμότερη μια δικαιοσύνη που θα προστατεύει αυστηρά τον θιγόμενο, όταν αυτός προσφύγει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Λύπη επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι χωρίς ηθική, θρασύδειλοι που χρησιμοποιούν το όπλο της ανωνυμίας σαν το δάχτυλο για να κρύψουν το πρόσωπό τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Λίγα τα λόγια σας για την Μακεδονία, αλβανόφωνοι-αλβανοί της Νοτίου "Ελλάδως"...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Το σίγουρο είναι οτι κάποιοι Αλβανοί ξέρουν καλύτερη ορθογραφία από εσένα ανώνυμε "κουμπούρα"!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Το σίγουρο είναι οτι κάποιοι Αλβανοί ξέρουν καλύτερη ορθογραφία από εσένα ανώνυμε "κουμπούρα"!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου