Κάντε υπομονή...

Εγραψα προ ημερών για μία ακόμη ημερίδα, αυτή τη φορά του ΙΣΤΑΜΕ για τα ΜΜΕ: Νέα Φαινόμενα στα ΜΜΕ

Σήμερα δίνει συνέχεια ο stefan:Ο χρόνος τελειώνει. Η υπομονή εξαντλείται.

Γράφει μεταξύ άλλων:

Εύλογα ίσως να ρωτήσει κάποιος : Και ποιος είσαι εσύ ρε φίλε που θα κρίνεις τις κεντρικές επιλογές του ΠΑΣΟΚ? Και τι σε νοιάζει εσένα ποιος θα μιλήσει για τα social media, την blogoσφαιρα και τη "νέα κοινωνική οργάνωση" στο ΠΑΣΟΚ ?

Με νοιάζει και με παρανοιάζει αγαπητοί μου σύντροφοι! Και όχι απλά έχω το δικαίωμα να πω τη γνώμη μου δημόσια, όπως κάνω τουλάχιστον τρία χρόνια τώρα από αυτη τη γωνιά του internet. Έχω την ηθική και πολιτική υποχρέωση να θυμίσω σε κάποιους, ότι αν εγώ και κάποιες δεκάδες ή εκατοντάδες ακόμη πολίτες του διαδικτύου, με δική μας πρωτοβουλία και ελάχιστα μέσα, δεν είχαμε χτίσει με πείσμα και υπομονή αυτές τις "διαδικτυακές πλατείες," σήμερα δεν θα υπήρχε αντικείμενο συζήτησης για αυτούς που προσκαλείτε! Να σας θυμίσω μόνο τη συμμετοχή μας στην επανεκλογή Παπανδρέου.

Ειδικά στο χώρο του ΠΑΣΟΚ, με τη σαφή υπεροχή στο χώρο του διαδικτύου που όλοι παραδέχονται, με τους χιλιάδες εθελοντές διαδικτύου, είναι αστείο να καλείς τον Μανδραβέλη, τον Μεγγρέλη και τον Καμπύλη να μιλήσουν για τα Νέα Μέσα! Μου θυμίζει ομάδα Δ' εθνικής στο ποδόσφαιρο, που ενώ έχει ακαδημία που βγάζει ταλέντα, ψάχνει να ψωνίσει από "πανέρι" κανά πεινασμένο μαυράκι με πλαστό κοινοτικό διαβατήριο για να παραμείνει στην κατηγορία!

Μα θα πει κάποιος "το ΙΣΤΑΜΕ είναι think tank και καλεί όλες τις απόψεις για να αναλύσει το ζήτημα και να επεξεργαστεί εκ των υστέρων θέσεις για το ΠΑΣΟΚ"! Όλες τις απόψεις? Είναι ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ο Δρανδάκης και ο Μανδραβέλης? Ο δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής Μεγγρέλης? Ο Καμπύλης? Εξαντλείται το θέμα με τις απόψεις κάποιων που συμμετέχουν (αν συμμετέχουν) στα Νέα Μέσα κύρια εξ επαγγέλματος και δεν έχουν θέση σε μια τέτοια συζήτηση όλοι όσοι εθελοντικά συμμετέχουν στη διαδικτυακή κοινότητα και κάνουν πράξη την νέα αυτο-οργάνωση, που να θυμίσω κάποιοι πριν ένα χρόνο "βροντοφώναζαν" στα συνέδρια? Δεν έχουν θέση αυτοί που με τη δράση τους έχουν προσφέρει απτά και αδιαμφισβήτητα αποτελέσματα στην πράξη?

Σχόλια

  1. Ελπίζοντας ν' ανεβεί κατηγορία το "δικό μας" ΠΑΣΟΚ, δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά παρά να συμφωνήσω μαζί σου για άλλη μια φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά είχε δίκιο αυτός ο φίλος μου ο blogger που στο twitter δήλώνε ότι "συμφωνώ με κριτική του @trianta αλλά αν πάρουν στα χέρια τους την υπόθεση κάτι νούμερα του τύπου άνεμος και άργος δεν θα μαζευόμαστε..."
    απλά δεν πρόλαβα να τον πιάσω εγώ στο στόμα μου, με πρόλαβε ο stefan

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου