Μια άθλια προβοκάτσια σε βάρος των Παλαιστινίων

Η προπαγάνδα του κράτους-τρομοκράτη του Ισραήλ δεν έχει όρια καθώς μέσα από τις πιο άθλιες, υπόγειες διαδρομές προσπαθεί να διασύρει τον αγώνα των Παλαιστίνιων διαδίδοντας πως ναζιστικές οργανώσεις είχαν δήθεν συνεργαστεί κατά καιρούς μαζί τους.
Αυτό που θέλουν στην ουσία είναι να εξισώσουν τους Παλαιστίνιους με τους Ναζί ως "διώκτες" των Εβραίων "δικαιώνοντας" έτσι τους βομβαρδισμούς και τις σφαγές των τελευταίων 50 χρόνων.
Μια τέτοια περίπτωση είναι η υποτιθέμενη συνεργασία της εκτός νόμου Εθνικοσοσιαλιστικής οργάνωσης «Hoffman Military Sports Group - The Wehrsportsgruppe Hoffmann» με το PLO που "ανακάλυψαν" κάποιοι (Λέσχη Στρατιωτικών Σπορ Hoffmann.Γερμανοί Εθνικοσοσιαλιστές στο πλευρό της PLO. http://mavroskrinos.blogspot.com/2009/01/hoffmann-plo.html) και το "διαφημίζουν" με ...περηφάνια!!!

Η μέθοδος γνωστή και πανάρχαια: στήνω "αντισιωνιστικά" περιοδικά και εφημερίδες (τώρα ΚΑΙ ιστολόγια) αλλά και αντιεβραϊκές οργανώσεις για να "δείξω" τους "εχθρούς" του Ισραήλ και την κατάλληλη στιγμή τα χρησιμοποιώ!

ΣΤΟΧΟΣ τους ένας και μόνο, αυτός των "αφεντικών" τους: ο διασυρμός, σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, των Παλαιστινίων στα μάτια της κοινής γνώμης.

Σχόλια

 1. Γιατί λες ότι είναι στημένο; Είναι υπόθεση ή έχεις κάποιες ενδείξεις;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτό το κείμενο του «ΜΑΥΡΟΥ ΚΡΙΝΟΥ» αναδημοσιεύτηκε την Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2009, υπό τον τίτλο «Μια άθλια προβοκάτσια σε βάρος των Παλαιστινίων» από ένα αντιφασιστικό ιστολόγιο, τον «ΑΝΕΜΟ» και χαρακτηρίστηκε ως «στημένο» που θέλει να «συκοφαντήσει» τον πόλεμο των Παλαιστινίων συνδέοντάς τον με τους «κακούς» Ναζί! Μάλιστα, το αντιφασιστικό ιστολόγιο θεώρησε ότι ο «ΜΑΥΡΟΣ ΚΡΙΝΟΣ» λειτούργησε ως κατευθυνόμενος από τους …εβραίους! [http://naftilos.blogspot.gr/2009/01/blog-post_18.html]

  Στις 21 Ιανουαρίου 2009, ο αναγνώστης του αναδημοσιεύματος «herrkstories», με σχόλιό του στον «ΑΝΕΜΟ» ρώτησε: «Γιατί λες ότι είναι στημένο; Είναι υπόθεση ή έχεις κάποιες ενδείξεις;»

  Σήμερα, Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013, τεσσεράμιση χρόνια αργότερα και η ερώτηση του herrkstories παραμένει αναπάντητη!!

  Ο «ΑΝΕΜΟΣ» παραμένοντας μέχρι σήμερα «βουβός» στην ερώτηση του αναγνώστη του «herrkstories» αποδεικνύει για άλλη μια φορά την αντιφασιστική εβραϊκή δολιότητα που με τη σύγχυση και παραπλάνηση των πάντων κηδεμονεύει τον Κόσμο! Και μόνον γι αυτό αξίζει να είμαστε όλοι Φασίστες (κι ας μην είμαστε…)!

  Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
  τ. 6977764737

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου