ΠΕΜΠΤΗ 15/1 - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΕΣΗΕΑ


12.00 Κάλεσμα στα Προπύλαια για συμμετοχή στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, το οποίο και θα αντι-καλυφθεί από ομάδα αντιπληροφόρησης της Κατάληψης ΕΣΗΕΑ.

19.00 Ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση με θέμα: Η τρομοκρατική εργοδοτική επίθεση στην εργάτρια Κωνσταντίνα Κούνεβα, μήνυμα εκφοβισμού προς όλους τους αγωνιζόμενους στους εργασιακούς χώρους και όχι μόνο. Ευάλωτες ομάδες εργαζομένων με επισφαλείς όρους δουλειάς πρώτα θύματα της εργοδοτικής αυθαιρεσίας. Προοπτικές οριζόντιας οργάνωσης της απάντησης στα αφεντικά. Η κραυγαλέα αποσιώπηση και διαστρέβλωση της επίθεσης από τα ΜΜΕ.

21.00 Ανοιχτή Γενική Συνέλευση Κατάληψης, όπου θα προβληθεί προμονταρισμένο υλικό από την αντι-κάλυψη της μεσημεριανής πορείας.

Σχόλια

  1. Καλησπέρα Άνεμε...
    Πρόσεξα εδώ και λίγες μέρες πως είμαι από τα ιστολόγια που παρακουλουθείς και ομολογώ πως ξαφνιάστηκα ευχάριστα. Σ' ευχαριστώ λοιπόν θερμά για την προτίμηση και για την τιμή βεβαίως...
    Κατά τα λοιπά, έχω την αίσθηση πως ήταν καιρός να ειπωθούν μερικά πράγματα με το όνομά τους και να γίνουν και κάποια ακόμα, γιατί πολύ χοντρύναν οι κώλοι τους εκεί πέρα στην ΕΣΗΕΑ και πολύ κάποιοι έγιναν συνεργοί του συστήματος... Αυτά. Και καλή επιτυχία σας εύχομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου