Όχι άλλη «τροφή» στα κανάλια

Ολοι ξέρουν, το είδαμε χθες και προχθές, ποια είναι η «τροφή» τους. Φωτιές, καπνοί και αποκαΐδια. Αυτά θέλουν. Με αυτά γεμίζουν τις οθόνες και τα μυαλά των τηλεθεατών. Πάνω σε αυτές «στηρίζουν» τους ηλίθιους ισχυρισμούς για «καμιά 200αριά κουκουλοφόρους». Με αυτές τις φωτιές στρέφουν εναντίον του κόσμου τους μαγαζάτορες και τους υπαλλήλους τους. Γιατί προσθέτουν περισσότερο πόνο και κόστος –εν μέσω οικονομικής κρίσης- στους ίδιους και στις οικογένειές τους.
Η οργή φουσκώνει ώρα με την ώρα. Όμως με κανένα τρόπο δεν πρέπει να γίνει «τυφλή βία». Γιατί αυτή είναι που εξομοιώνει τους θύτες με τα θύματα. Οι πολίτες αυτής της χώρας θα πρέπει να μάθουν την αλήθεια και όχι να την πληρώσουν.
Αυτές τις ώρες που οι μαθητές και οι φοιτητές κατεβαίνουν στους δρόμους, τα καμένα μαγαζιά και οι σπασμένες βιτρίνες λειτουργούν μόνο εναντίον τους.
Το σχέδιο που θέλει τις φωτιές να στρέφουν τον μισό κόσμο εναντίον όσων διαδηλώνουν δεν πρέπει να περάσει…

Σχόλια

 1. Αυτό το σχέδιο δεν έχει περάσει... ο κόσμάκης καταλαβαίνει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. αυτο σημαινει μαζικη συμμετοχη και ''πάγο''στα ΜΜΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Όταν κάθε ένας ενήλικας έχει πληρώσει ένα μαγαζί και ένα αυτοκίνητο σε φόρους που πήγαν στο Βατοπέδι, στις λογιών λογιών μίζες, εδώ κι εκεί, είναι ηλιθιο να εξεγείρεται μόνο όταν του καίνε το αμάξι. Λυπάμαι, αλλά δεν θα υπερασπιστώ τους βλάκες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Όταν κάθε ένας ενήλικας έχει πληρώσει ένα μαγαζί και ένα αυτοκίνητο σε φόρους που πήγαν στο Βατοπέδι, στις λογιών λογιών μίζες, εδώ κι εκεί, είναι ηλιθιο να εξεγείρεται μόνο όταν του καίνε το αμάξι. Λυπάμαι, αλλά δεν θα υπερασπιστώ τους βλάκες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης Νομού Κυκλάδων...

Τα 15 sites που άλλαξαν το internet