Αυτές οι νύχτες θα είναι του Αλέξη


Αυτές τις νύχτες θα μιλήσουμε στους δρόμους...
Αυτές τις νύχτες θα μιλήσουν οι φωτιές...
Αυτές οι νύχτες θα είναι οι πιο μαύρες νύχτες τους...

Αυτές τις νύχτες θα μιλάμε για ΖΩΕΣ!

Συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις παντού. Η σιωπή είναι συνενοχή. Η παθητικότητα είναι έγκλημα.23 χρόνια μετά

Σχόλια

 1. Δεν μπορώ ακόμη να το πιστέψω. Προσπαθώ να ενημερωθώ από τα blogs και πραγματικά έχω σαλτάρει από τη βαναυσότητα και την προκλητικότητα. Δεν μπορεί ρε πούστη μου, να θέλω να φέρω παιδί σε τέτοια κοινωνία. Δεν μπορώ, ρε γαμώτο να το πιστέψω.

  Ευθύνη -πολιτική, ποινική και διοικητική- έγκειται στην ατιμωρησία ή στα μαλακά στα οποία πέφτουν οι μπάτσοι κάθε φορά (θυμάται κανείς το νεκρό Σέρβο στη Θεσσαλονίκη; πόσο παραδειγματική η τιμωρία για τον Κύπριο στη Θεσσαλονίκη;). Η πολιτική ευθύνη είναι στην αδιαφορία για το αστυνομικό κράτος που στήνεται και στην ατιμώρητη σκληρότητα που όλο και συχνότερα επιδεικνύουν οι μπάτσοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ως άνθρωπος και ως έλληνας πολίτης θεωρώ ότι αυτή η στυγερή δολοφονία του 15χρονου είναι η μεγαλύτερη ντροπή που μπορεί να νοιώσει κάποιος. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι ότι πιό ρυπαρό και εξευτελιστικό συνέβει τα τελευταία χρόνια στην ελληνική κοινωνία. Πήραν μια πανέμορφη χώρα φημισμένη για τη φιλοξενία της στα πέρατα του κόσμου και την κατάντησαν ένα άντρο εκβιαστών, διαπλεκόμενων και τώρα δολοφόνων. Γιατί πρόκειται περί δολοφονίας. Καμμία σφαίρα δεν εξοστρακίζεται στο στήθος ενός παιδιού. Τελικά εκεί πηγαίνουν οι φόροι μου και τα δημοτικά μου τέλη; Σε όπλα που σκοτώνουν παιδιά;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ζητώ την άδεια σου να το αναρτήσω στο blog μου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. "Πήραν μια πανέμορφη χώρα φημισμένη για τη φιλοξενία της στα πέρατα του κόσμου και την κατάντησαν ένα άντρο εκβιαστών, διαπλεκόμενων και τώρα δολοφόνων..."

  Δεν είναι ακριβώς έτσι...

  Τον Καλτεζά τον εκτέλεσαν το '85 τα ΜΑΤ του Πασόκ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Και για εκείνους τα ίδια θα έγραφα. Και για οποιαδήποτε Κυβέρνηση σκοτώνει παιδιά...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης Νομού Κυκλάδων...

Τα 15 sites που άλλαξαν το internet