Κωνσταντίνα Κούνεβα

Αυτός είναι ο λογαριασμός για την οικονομική ενίσχυση της συνδικαλίστριας Κωνσταντίνας Κούνεβα που δέχτηκε την δολοφονική επίθεση με βιτριόλι από τους μπράβους των εργολάβων σαν τιμωρία για τη δράση της ενάντια στην εργοδοτική αυθαιρεσία.

5012 019021 277 Τράπεζα Πειραιώς
DECHEVA ELENA KUNEVA KOSTADINKA NIKOLOVA

Και το 1 ευρώ είναι πολύτιμο. Να καταθέσουμε την ενίσχυσή μας χωρίς δεύτερη σκέψη και τσιγκουνιές. Όχι από το περίσσευμά μας. Ας μας λείψουν τα χρήματα. Είναι θέμα στοιχειώδους ταξικής και κοινωνικής αλληλεγγύης. Είναι δήλωση ότι η εργοδοτική τρομοκρατία ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Οι νονοί της νύχτας και της μέρας θα μας βρουν απέναντί τους!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!

Και το σχόλιο του Αρκούδου:
(*) Δεν αντέχω όμως, να μην πω αυτό: Α ρε καθίκια, αν είχαν κατέβει πάλι οι πιτσιρικάδες στους δρόμους, εκατό - εκατό θα τρέχατε στα πάνελ. Για όσους είχαν απορία γιατί τα σπάσανε οι κουκουλοφόροι: Γιατί, αν δεν τα έσπαγαν οι κουκουλοφόροι, η ιστορία του Αλέξανδρου θα είχε την ίδια τύχη με την ιστορία της Κωνσταντίνας: Θα έβγαινε απο το δελτίο ειδήσεων στην πρώτη δυνατή ευκαιρία. Μόνο αν φωνάζουν οι πιτσιρικάδες και τα σπάνε τα μαλακισμένα ανοίγουμε εμείς τα μάτια μας, ως κοινωνία…Για το οξύ στην Κωνσταντίνα Κούνεβα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης Νομού Κυκλάδων...

Τα 15 sites που άλλαξαν το internet