Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς

Το κράτος-τρομοκράτης του Ισραήλ ξαναχτυπάει.
Ενα νέο λουτρό αίματος βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και τρεις ημέρες.
Πιο άγριο από κάθε άλλη φορά.
Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας εναντίον των ισραηλινών βομβαρδισμών στη Λωρίδα της Γάζας έχουν προγραμματιστεί για σήμερα Δευτέρα στην Αθήνα από το ΚΚΕ, τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο.
Σε συγκέντρωση στις 6.30 το απόγευμα έξω από την Ισραηλινή πρεσβεία καλεί τους πολίτες ο ΣΥΡΙΖΑ.
Διαδήλωση έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ έχει προγραμματίσει για τις 4 το απόγευμα η Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο, η οποία καταγγέλλει τους βάρβαρους βομβαρδισμούς στη χειρότερη, όπως αναφέρει, μέχρι σήμερα επίθεση στη Λωρίδα της Γάζας.
Συγκέντρωση στις 6 το απόγευμα στο Πολεμικό Μουσείο και πορεία στις πρεσβείες ΗΠΑ και Ισραήλ, διοργανώνει το ΚΚΕ.
www.kathimerini.grμε πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

«Το διαρκές έγκλημα εναντίον του Παλαιστινιακού λαού, στο οποίο συμπράττουν οι ΗΠΑ αλλά και κυρίαρχοι κύκλοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κορυφώθηκε σήμερα με μια βάρβαρη πολεμική, αεροπορική επιχείρηση με θύματα εκατοντάδες αμάχους, νεκρούς και τραυματίες.
Καλούμε την Ελληνική Κυβέρνηση να αντιδράσει με όσα μέσα διαθέτει με στόχο να σταματήσει η νέα αιματοχυσία. Ο ελληνικός λαός και η νεολαία καλούνται να επιβεβαιώσουν έμπρακτα, για άλλη μια φορά, την αγωνιστική αλληλεγγύη τους στον μαχόμενο Παλαιστινιακό λαό».
Σέβομαι και εκτιμώ κάθε θρησκεία όπως την Εβραική και τον κόσμο που την πιστεύει. Συνεργάζομαι με ραββίνους και επιχειρηματίες από το Ισραήλ εδω δεν υπάρχει μπουκοτάζ στις ειρηνικές δραστηριότητες των ανθρώπων. Ειναι άλλο πράγμα όμως η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ πολιτική ανεγκέφαλων κλεφτών και φονιάδων που κυβερναν σήμερα την υποτιθέμενη δημοκρατία του Ισραήλ που διαγκωνίζονται εν όψει της προεκλογικής τους περιόδου να εισπράξουν ψηφαλάκια μωροδουλων οικοπεδοφάγων ψηφοφόρων με όπλα μια άρτια πολεμική μηχανή και ένα θρασύτατο οικονομικό αποκλεισμό που αρχίζει μόλις φεύγουν οι τουρίστες των χριστουγέννων από την Βηθλεέμ. Ακόμα και τους διχασμένους Αραβες ενώνουν στο οφθαλμόν αντι οφθαλμού.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣταματήστε τον πόλεμο τώρα. Ικανός πολιτικός είναι αυτός που συζητά με τον εχθρό του. ..."Τα χειρουργικά χτυπήματα" των αεροπόρων ας τα αφήσουν ,απλά θέλουν κάποιοι να ακριβήνει το πετρέλαιο.
Ο φασισμός μπορεί να πεθάνει μόνο με δράση. Δε χάνεται μόνος, δεν είναι θέμα θρησκείας ή φυλής, δεν είναι θέμα ατόμου. Εϊναι θέμα της δικής μας ανοχής και των πολιτικών δυνάμεων που στηρίζουμε ο καθένας.
ΑπάντησηΔιαγραφή