Εμπιστευτική εγκύκλιος Στυλιανίδη

Με εγκύκλιό του που χαρακτηρίζεται «εμπιστευτική» το Υπουργείο Παιδείας ζητά από όλα τα γραφεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας να διεξάγουν έρευνα και να αναφέρουν όλους τους καθηγητές και διευθυντές Γυμνασίων και Λυκείων οι οποίοι συνόδευσαν μαθητές σε συγκεντρώσεις και πορείες έτσι ώστε να υποστούν άμεσες διοικητικές κυρώσεις.

Update:

Από το Blog
ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ:

Όταν ανίκανοι διοικούν, προβλήματα δημιουργούν!


Στις 8 Δεκέμβρη 2008, οι μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων του Πολυγύρου διαδήλωσαν ΕΙΡΗΝΙΚΑ, για να εκφράσουν την αγανάκτησή τους και την οργή τους για την εν ψυχρώ δολοφονία του 15χρονου συμμαθητή τους.
Τις επόμενες μέρες ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χαλκιδικής ζήτησε, από Γυμνασιάρχη, τα ονόματα των καθηγητών που συμμετείχαν στη διαδήλωση των μαθητών, χωρίς να εξηγεί το λόγο που θέλει τα ονόματα!
-Ο ανεκδιήγητος Περσυνάκης (περί τούτου πρόκειται) τι θέλει να πετύχει;
-Τόσο λίγος είναι και ούτε στοιχειωδώς δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς τη δημιουργία προβλημάτων;
-Μπράβο στην Γυμνασιάρχη για την άψογη στάση της και την άρνηση να δώσει τα ονόματα των συναδέλφων της!Σχόλια

 1. να δείς που σε λίγο θα υπάρχει ένα και μόνο κανάλι. Το ΥΕΝΕΡΤ. Από τις ύαινες βέβαια το πρώτο συνθετικό...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΓΩ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΥΕΝΕΔ.

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΗΦΘΟΥΝ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΕΚΤΑΚΤΑ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΔΙ' ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αν κρίνω από τα σχόλια βλέπω ότι έχει επιτυχία το ιστολόγιό σου.

  Συγχαρητήρια Άνεμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Στη Χαλκιδική πάντως ζητήθηκαν ονόματα από τη Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης.Βλέπε
  http://respentza.blogspot.com/2008/12/blog-post_8998.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. στην πυρά!
  στην πυρά!

  και οι καθηγητές και οι δάσκαλοι και οι γονείς και οι κοντινοί τους συγγενείς!

  να καθαρίσει επιτέλους αυτός ο τόπος!

  trapped

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. όλοι τους, ένας ένας κάνουν τόσο άστοχες κινήσεις. Τα ίδια και ο Παναγόπουλος της ΕΡΤ. Όχι οτι δε μας αρέσει να τους κράζουμε αλλά πόσο επιτέλους τα μέλη αυτής της κυβέρνησης έχουν απομακρυνθεί απο το δημόσιο αίσθημα...Τα κάνουν αυτά για να προστατέψουν, να συσπειρώσουν δηλαδή τη δεξιά που ταλανίζεται, την παράταξή τους, το είπε και ο Αβραμόπουλος. Το πικρό είναι είναι οτι πολλοί φιλήσυχοι πολίτες τους επικροτούν χωρίς να καταλαβαίνουν το σχέδιό τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Να σέβεται το Νόμο όποιος θέλει να διαδηλώσει. Αν δεν σας αρέσει η Δημοκρατία, να πάτε αλλού. Η Δημοκρατία έχει διαδηλώσεις, αλλά έχει και Νόμους. Κι όποιος αναλαμβάνει να το παίξει μάγκας, είτε είναι 15, είτε 55, να έχει τα μπαλάκια να αναλαμβάνει μετά τις ευθύνες των πράξεών του.Οι καθηγητές έκαναν κοπάνα. Αν είναι πραγματικοί..."επαναστάτες", δεν θα φοβηθούν να το πουν ότι έκαναν κοπάνα, και να υποστούν και τις συνέπειες...όχι τσάμπα μάγκες...!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Να σέβεται το Νόμο όποιος θέλει να διαδηλώσει. Αν δεν σας αρέσει η Δημοκρατία, να πάτε αλλού. Η Δημοκρατία έχει διαδηλώσεις, αλλά έχει και Νόμους. Κι όποιος αναλαμβάνει να το παίξει μάγκας, είτε είναι 15, είτε 55, να έχει τα μπαλάκια να αναλαμβάνει μετά τις ευθύνες των πράξεών του.Οι καθηγητές έκαναν κοπάνα. Αν είναι πραγματικοί..."επαναστάτες", δεν θα φοβηθούν να το πουν ότι έκαναν κοπάνα, και να υποστούν και τις συνέπειες...όχι τσάμπα μάγκες...!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης Νομού Κυκλάδων...

Τα 15 sites που άλλαξαν το internet