Τέρμα το απόρρητο για τη συκοφαντική δυσφήμηση στο διαδίκτυο λέει το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

>Τέρμα το απόρρητο για τη συκοφαντική δυσφήμηση στο διαδίκτυο λέει το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο...

...γράφει ο E-Lawyer

Ετσι!
Και τώρα θέλω να δω που θα βρίσκουν τρύπα να κρυφτούν όλοι αυτοί που υποδυόμενοι τους μπλόγκερ με δήθεν "δημοσιογραφικά" ιστολόγια έχουν πλημμυρίσει με συκοφαντίες, ψεύτικες καταγγελίες και απίστευτη βρομιά το διαδίκτυο. Και μαζί τους όλα τα φασιστοειδή που κηρύτουν το μίσος και τον ρατσισμό.
Ας τελειώνουμε, έστω και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο...

Σχόλια

 1. Μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά όμως, και δεν έχω καμία όρεξη ειλικρινά να φάω καμιά μήνυση για τα κακώς κείμενα μερικών που περιγράφω ορισμένες φορές. Είδες τι έγινε με την περίπτωση του blogger που μιλούσε για τον Λιακόπουλο και ακόμα τρέχει στα δικαστήρια...
  Δυστυχώς, οι ψευτοδημοσιογράφοι ή άλλοι κάφροι της μπλογκόφαιρας (μην τα ρίχνουμε όλα στους ανώνυμους δημοσιογράφους) εκμεταλλεύτηκαν το δικαίωμα της ανωνυμίας και βρίζουν τον κοσμάκη, και ταυτόχρονα κάποιοι "θιγμένοι" θα εκμεταλλευτούν το δικαίωμα να κάνουν μηνύσεις όποτε θεωρούν ότι θίγονται από κάποιο ποστ ή έστω σχόλιο.
  Αν κάνω λάθος, διόρθωσέ με.

  Υ.Γ. Να συμπληρώσω ότι πάντα υποστήριζα τις απόψεις μου, και πολύ περισσότερο τις επώνυμες παρά αυτές με το ψευδώνυμό μου. Το να μου κάνει μήνυση όμως, π.χ. ο Τάδε Πολιτικός, που τον ενόχλησε κάποια κριτική μου, είναι το λιγότερο γελοίο, από τη στιγμή που ποτέ ο ίδιος δεν έδωσε σημασία στις προσωπικές μου ανάγκες ή ενός ολόκληρου λαού, αν θέλεις. Για έναν οποιονδήποτε άλλον κύριο Τάδε μη-δημόσιο πρόσωπο, το θέμα σηκώνει πολύ συζήτηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Φοβάμαι οτι δεν μπορούμε να έχουμε και την πίτα και το σκυλολόι... Δεν γίνεται! Καλύτερα να πολεμάς για τις ιδέες και τα δικαιώματά σου παρά να βυθίζεσαι στον βάλτο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σ΄αυτό θα συμφωνήσω απόλυτα! Και ο σκύλος και η πίτα... δεν πάει. Απλά ελπίζω, τίποτ' άλλο.
  Καλό βράδυ :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης Νομού Κυκλάδων...

Τα 15 sites που άλλαξαν το internet