Ελευθερία σε όλους μας

Κορυφαία πράξη αντίστασης στην συμμορία των απατεώνων!


«Η δράση μας είναι αποτέλεσμα μίας συσσωρευμένης πίεσης που λεηλατεί τις ζωές μας και όχι μόνο μία συγκινησιακή έκρηξη με αφορμή τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου από την αστυνομία. Είμαστε μία ακόμη συλλογικότητα, κομμάτι της εξέγερσης που συμβαίνει.

» Ενάντια στην εξημέρωση από τα ΜΜΕ, προβαίνουμε σε παρέμβαση-παρεμβολή στη ροή του προγράμματος της ΕΡΤ. Θεωρούμε ότι τα ΜΜΕ συστηματικά καλλιεργούν το φόβο. Αντί να ενημερώνουν παραπληροφορούν. Παρουσιάζουν μια πολύμορφη εξέγερση σαν τυφλή εκτόνωση.

» Εξηγούν την κοινωνική έκρηξη με όρους ποινικούς και όχι πολιτικούς. Αποκρύπτουν επιλεκτικά τα πραγματικά γεγονότα. Προβάλλουν μία εξέγερση σαν ένα ακόμη θέαμα που πρέπει απλά να παρακολουθούμε μέχρι να αρχίσει το επόμενο σήριαλ. Τα ΜΜΕ μετατρέπονται καθημερινά σε μέσα καταστολής της ελεύθερης και δημιουργικής σκέψης.

» Να αυτοοργανωθούμε. Καμία αυθεντία δεν μπορεί να προσφέρει λύσεις στα προβλήματά μας. Χρειάζεται να συναντηθούμε με άλλους ανθρώπους. Να μετατρέψουμε τους δημόσιους χώρους, τους δρόμους, τις πλατείες, τα πάρκα, τις σχολές -σε χώρους αδιαμεσολάβητης έκφρασης. Να βρεθούμε πρόσωπο με πρόσωπο για να συνδιαμορφώσουμε τον λόγο και τις δράσεις μας.

» Να μην φοβηθούμε, να κλείσουμε τις τηλεοράσεις, να βγούμε από τα σπίτια μας, να συνεχίσουμε να διεκδικούμε, να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας. Καταγγέλλουμε την αστυνομική βία. Αμεση αποφυλάκιση των συλληφθέντων διαδηλωτών. Για την ανθρώπινη χειραφέτηση και την ελευθερία.»

Σχόλια

 1. Βέβαια μένα δεν μου μιλάς.
  Δεν πειράζει.... Θα με βλέπεις σπανιώς ...Δηλαδή δεν θα σε ενοχλώ ....

  Θα σχολιάσω όμως την ανάρτησή σου λιγάκι:


  Οποιδήποτε κείμενο μιλάει για ξεσήκωμα των νέων ....

  Αν δεν καταδικάζει επι τόπου όλους τους πολιτικούς, για μένα είναι απόδειξη ότι είτε οι νέοι δεν καταλαβαίνουν γιατί επαναστατούν (ελάχιστα πιθανό) είτε τα κείμενα έχουν πίσω τους κομματική υποκίνηση (το ποιό πιθανό).

  Το ίδιο και για τις διαδηλώσεις. Αν υπάρχουν μέσα τους "συμπαραστεκόμενοι" κομματικοί παράγοντες, τότε υπάρχει τουλάχιστον καπέλωμα.

  Ευχαριστώ για την φιλοξενία..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανεμε συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και συμπαρατάσσομαι.

  Ενάντια στη "συμμορία" όλων των απατεώνων, ενάντια στους:
  καραμανλήδες, παπαντρέους, Τσιπραλαβάνους, Παπαρηγαίους, Καραντζαφεραίους, ξεφτυλισμένα μέσα ενημέρωσης, διεφθαρμένους δημοσιογράφους, διεφθαρμένους δημόσιους υπαλλήλους της εφορίας της πολεοδομίας, των κλικαρισμένων και υπόδουλων στις εταιρείες πανεπιστημιακών καθηγητών, των επίορκων αστυνομικών, γιατρών δικηγόρων, δικαστικών.
  Ενάντια στους εμπόρους των ανθρώπων των ναρκωτικών της σάρκας.
  Ενάντια στις πολυεθνικές του πολέμου, των φαρμάκων του αλκοόλ.
  Πρόσθεσε εσύ τα υπόλοιπα.


  Μα αυτοί δεν είναι συμμορία... Είναι στρατός ολόκληρος...

  Εμπρός λοιπόν να τους πάρει ο Άνεμος όλους αυτούς...


  Γενικός ξεσηκωμός λοιπόν χωρίς πάτρωνες και μπροστάρηδες
  (μόνο συντροφικά σου λέω, άλλαξε την λέξη συμμορία, γιατί στις μέρες που ζούμε μπορεί να παρεξηγηθείς για μεροληψία.. Ίσως συμπαιγνία; )

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης Νομού Κυκλάδων...

Τα 15 sites που άλλαξαν το internet