ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ των σκανδάλων και της διαφθοράς τώρα ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ εν ψυχρώ!

Για να ξεχαστούν, υποτίθεται, τα σκάνδαλα και η διαφθορά τους!
Για να ξεχαστεί η ελεεινή κατάσταση στην οποία έχουν φέρει ολόκληρη την κοινωνία!

Είναι οι υπουργοί του φιλήσυχου μαγαζάτορα!
Είναι οι υπουργοί του φασιστοειδούς που ντύθηκε τη στολή του αστυνομικού και του ειδικού φρουρού!
Είναι οι υπουργοί εκείνων που μιλούν για "κουκουλοφόρους" για να μπορούν μετά με άνεση να δολοφονούν 15χρονα!
Είναι οι υπουργοί μιας κυβέρνησης που τις τελευταίες ημέρες ήθελε πάση θυσία να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με το σκάνδαλο του Βατοπεδίου!

Η δολοφονία του 15χρονου είναι μέρος ενός καλά οργανωμένου σχεδίου!

Τις τελευταίες ημέρες της Εξεταστικής ήθελαν κάτι που να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τα σκάνδαλα και τα "μέτρα κατά της φτώχειας"!

Κι αυτό το "κάτι" το βρήκαν!

Η δολοφονία του Αλέξη ήταν και προμελετημένη και οργανωμένη!

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το επεισόδιο στα Εξάρχεια


"Ένας ανήλικος δολοφονήθηκε σστο κέντρο της Αθήνας από τις αστυνομικές δυνάμεις. Χωρίς κανένα λόγο οι αστυνομικοί πυροβολούν και σκοτώνουν νέα παιδιά λες και η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση πολέμου¨, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

"Η δολοφονία αυτή αποτελεί ένα άγριο, απαράδεκτο και αφάνταστο γεγονός που αναδεικνύει το πού έχουμε φτάσει και θέτει γενικότερο πολιτικό πρόβλημα. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα τοποθετηθεί με σαφήνεια αύριο Κυριακή όταν και θα έχει στα χέρια του όλα τα στοιχεία αυτής της αδιανόητης και φρικτής δολοφονίας", προστίθεται στην ανακοίνωση.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το κράτος δολοφονεί.
Πρέπει να τους σταματήσουμε Η δολοφονία του 16χρονου σήμερα στα Εξάρχεια καταδεικνύει με τον πλέον ακραίο τρόπο το εγκληματικό πρόσωπο της ελληνικής αστυνομίας και της κυβέρνησης της Ν.Δ. Η κυβέρνηση είναι αυτή που όπλισε τα χέρια του δολοφόνου αστυνομικού και φέρει ακέραια την πολιτική ευθύνη της δολοφονίας.
Όταν επί χρόνια η ελληνική αστυνομία αφήνεται ασύδοτη και ανεξέλεγκτη να συλλαμβάνει και να βασανίζει φοιτητές, εργαζόμενους και μετανάστες, όταν σε κάθε διαδήλωση βρισκόμαστε αντιμέτωποι/ες με την πιο ωμή βία και τόν κρατικό αυταρχισμό, όταν περιστατικά τύπου "ζαρντινιέρας" μένουν ατιμώρητα, η σημερινή δολοφονία μπορεί να ιδωθεί μόνο ως προμελετημένο έγκλημα, με ενόχους το ελληνικό κράτος και τις κυβερνήσεις της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ.
Φτάνει πια! Αν κάποιοι νομίζουν ότι θα φοβόμαστε πλέον να περπατάμε στο δρόμο, μήπως φάμε καμιά σφαίρα είναι γελασμένοι.
Η απάντησή μας στον αυταρχισμό και την καταστολή θα έλθει μέσα από τους μαζικούς αγώνες της νεολαίας και των εργαζομένων, μέσα από τη συλλογική μας αντίσταση στον κρατικό αυταρχισμό, για την προάσπιση και τη διεύρυνση των δικαιωμάτων και των ελευθεριών όλων μας.
Καλούμε σε πορεία αντίστασης στον τρόμο και τον κρατικό αυταρχισμό, σήμερα Κυριακή 7/12 στις 13.00 στο Μουσείο.
Το Γραφείο Τύπου της Νεολαίας Συνασπισμού


ΚΚΕ: Διάβημα διαμαρτυρίας στη ΓΑΔΑ


Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για τα επεισόδια
Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης Νομού Κυκλάδων...

Τα 15 sites που άλλαξαν το internet