Πυκνώνουν οι γραμμές του radiobubble

>H Γλώσσα Της ΠόληςΣτο Radio Bubble. Πολύ μουσική, λίγα λόγια...

Κάτι αλήθεια συμβαίνει εδώ!

>>>
Στο μεταξύ:

Nαι όπως τ' ακούς, κάθε Σάββατο βράδυ, δυό ωρίτσες στα FMΑπό το ερχόμενο Σάββατο και κάθε Σάββατο, το radiobubble θα φιλοξενείται από τις 12 το βράδυ έως τις 2 το πρωί της Κυριακής Στο Κόκκινο 105,5.

Από εκεί θα εκπέμπουμε ένα μέρος του προγράμματός μας, ιδιαίτερα το πρόγραμμα της ζώνης Κάνε Ραδιόφωνο, τις εκπομπές δηλαδή που τα μέλη της κοινότητας του radiobubble ανεβάζουν από το σπίτι τους.

Όσο η ανάγκη και η αγωνία μας είναι να παράγουμε ραδιοφωνικές εκπομπές της προκοπής, κι όσο το “σύνθημα” Κάνε Ραδιόφωνο συνεχίζει να κινεί τους ανθρώπους που έχουν ανοιχτή σκέψη (και αυτιά) να πάρουν το Μέσο στα χέρια τους, κάθε συνεργασία που γίνεται στα πλαίσια του σεβασμού της κοινότητας του radiobubble, είναι καλοδεχούμενη.

Στο Κόκκινο 105,5 ο σεβασμός απέναντι στον “ακηδεμόνευτο” χαρακτήρα του radiobubble, είναι δεδομένος. Χαρακτηριστικό του γόνιμου κλίματος, είναι ότι με τη σύμφωνη γνώμη του Κόκκινου, στη ζώνη του radiobubble δε θα εκπέμπονται διαφημίσεις...
Έτσι, δε θα βρεθεί κανείς από εμάς να έχει “σηκώσει” μια εκπομπή στο bubble και να την ακούσει έπειτα να αναμεταδίδεται από τα FM αξιοποιούμενη ως άνευ όρων όχημα παραγωγής διαφημιστικού κέρδους.

Δύσκολα βρίσκει κανείς σήμερα στα Μέσα χώρους όπου σέβονται “ιδιαιτερότητες” και “παραξενιές” σαν τις δικές μας. Aυτός είναι άλλωστε και ο λόγος για τον οποίο πήραμε τα βουνά του διαδικτύου. >>>Στην εποχή όπου τα διαδικτυακά ραδιόφωνα και οι ανοικτές κοινότητες του δικού μας είδους, κάνουν ένα μικρό αντάρτικο, προσφέροντας στους ανθρώπους αυτό που τα “παραδοσιακά” Μέσα στερούν, τη δυνατότητα δηλαδή του να συμμετέχουν και να δημιουργούν χωρίς λογοκρισία, χωρίς playlist, χωρίς διευθυντικές ιεραρχίες και άβατα, χωρίς απόψεις και νοοτροπίες του στιλ “ο κόσμος αυτά θέλει να ακούει”, και φυσικά χωρίς την αγωνία του τι θα πει ο διαφημιστής κι ο διαφημιζόμενος... κάθε δυνατότητα που μας δίνεται να ακουστούν οι εκπομπές μας χωρίς να χάσουν κάτι από τον χαρακτήρα τους, είναι ευπρόσδεκτη.

Το εάν η “πρωτιά” του ότι με την παρουσία μας Στο Κόκκινο, γινόμαστε και το πρώτο διαδικτυακό ραδιόφωνο της χώρας που αναμεταδίδεται από ένα παραδοσιακό των FM, έχει και κάποιο ενδιαφέρον... πέραν της πρωτιάς, είναι προς απόδειξη.Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης Νομού Κυκλάδων...

Τα 15 sites που άλλαξαν το internet