Μέχρι τελικής πτώσεως (του Μπους)

Αναδημοσίευση απο το Radiobubble:

Για πρώτη φορά, ένα γεγονός που παίζει (ή δείχνει τέλος πάντων να παίζει) τόσο μεγάλο ρόλο για το που θα πάει αυτός ο πλανήτης, καλύπτεται, παρακολουθείται, σχολιάζεται και αναλύεται σε τόσο μεγάλο βαθμό από τα blogs, την “ανοικτή κοινωνία των πολιτών”.

Έτσι, με αφορμή την πρόσκληση που απήυθυνε ο Anemos από την εκπομπή του, αποφασίσαμε να μαζευτούμε στο studio του radiobubble αύριο κατά τις 11 το βράδυ και να “καλύψουμε ζωντανά” από το live radio την εκλογική αναμέτρηση. Για την ώρα (κι είναι πολύ νωρίς ακόμη), είμαστε από την Ελλάδα οι Αντρέας, Ματθαίος, Αστέρης, Ροδιά, Contrabbando, Λέσχη, Greek Gay Lolita, Νίκος, Γιώργος Πάντζαρης (πολλοί φίλοι και γνωστοί δεν το ξέρουν ακόμη, ενώ ένας ήταν στον οδοντογιατρό και δεν μπορούσε να μιλήσει…) παρέα κι η ομάδα των ραδιοφωνικών παραγωγών του bubble. Έτσι, άλλοι από το studio ραδιομέγαρο των Αθηνών κι άλλοι μέσω skype, υποσχόμεθα ως Έλληνες να παραμείνουμε στον αέρα… μέχρι να νυστάξουμε.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή και απευθύνεται σε όλους όσοι αισθάνονται ότι η τηλεοπτική κάλυψη ενός τέτοιου γεγονότος δεν έχει ιδιαίτερο νόημα, ενώ το να νυστάζεις με μια ενδιαφέρουσα παρέα, έχει και παραέχει.

Αφήστε ένα σχόλιο σε αυτό το post κι εμείς θα μεριμνήσουμε ώστε να ενταχθείτε στην παρέα… Έτσι κι αλλιώς θα παρακολουθούμε τα blogs σας… Δε θα είναι εύκολο να μας γλιτώσετε!


Αμερικανικές εκλογές στο Radiobubble

Σχόλια

  1. Ειμαι απο αυτους που πιστευουν οτι κατι θα αλλάξει αν εκλεγει ο Ομπαμα..Αν μη τι αλλο , τουλάχιστον το πολιτικό κλιμα..ο ..Ανεμος..

    Εχουμε βαρεθει και σιχαθει την ιδεολογική ηγεμονια της Δεξιας σε ολα τα επιπεδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήνυμα προωθήθηκε! Καλή επιτυχία και καλά κουράγια! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης Νομού Κυκλάδων...

Τα 15 sites που άλλαξαν το internet