Σύντροφε Λεωνίδα

Σχετικά με την πρότασή για προεκλογική συνεργασία κορυφής ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, υπάρχει και πολύ καλύτερη λύση και απορώ πως εσύ, ένας σοφός βετεράνος της Αριστεράς, δεν την προτείνεις απ’ ευθείας και χωρίς πολλές τζιριτζάντζουλες: Να διαλυθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ και όλες οι άλλες συνιστώσες και να συστηθεί ευγενικά στα μέλη να προσχωρήσουν στο ΠΑΣΟΚ. Καθαρές δουλειές. Ούτε διαπραγματεύσεις χρειάζονται ούτε τίποτα. Η λύση αυτή μπορεί να έχει και μια ακόμη συνισταμένη: όσοι δεν το αντέξουν να ξαναφέρουν στην εξουσία τον Πρωτόπαπα, τον Βερελή, την Αποστολάκη, τον Πάγκαλο, τον Παπουτσή και τον Κακλαμάνη στην εξουσία, να τους προμηθεύσει ο αυτοδιαλυόμενος ΣΥΡΙΖΑ από ένα μονόσφαιρο ή μια αμπούλα αρσενικό να πάνε στην ευχή σου, σύντροφε. Οι υπόλοιποι ας πιάσουν από τώρα στασίδι έξω από υπουργεία και οργανισμούς μπας και τους πάρουν για κλητήρες. Κάποιοι βέβαια, όπως ο κύριος Νίκος Κωνσταντόπουλος μπορεί να ελπίζει και σε ένα υπουργείο, π.χ. στο Δικαιοσύνης που το έχει άχτι εδώ και καμιά 30αριά χρόνια.
Η λύση είναι εξαιρετική διότι αν δεν τα καταφέρει (πάλι) ούτε το ΠΑΣΟΚ να διασώσει τον νεοφιλελευθερισμό τότε η επάνοδος της Νέας Δημοκρατίας για τα επόμενα 450 χρόνια μπορεί να εξασφαλίσει ισόχρονη παραμονή στην εξουσία όλων των αριστερών που θα συνεργαστούν αύριο με το ΠΑΣΟΚ.
Σύντροφε Λεωνίδα
Κάνω αυτή την συμπληρωματική πρόταση ως ένας απλός Ανεμος παρ’ όλο που ξέρω ότι έτσι όπως πάει το πράγμα μπορεί να την υπερκεράσει η ίδια η πραγματικότητα. Η δική σου πρόταση, όπως και η πρόταση του κυρίου Νίκου Κωνσταντόπουλου θα μας φέρει και πάλι στα χαμηλά του 5% οπότε δεν υπάρχει και λόγος να συζητάμε. Ούτως ή άλλως δηλαδή την βοήθεια σας την προσφέρετε και με το παραπάνω ΚΑΙ στο ΠΑΣΟΚ και στον δικομματισμό. Άξιος ο μισθός σας!
Πειράζει που κάποιοι θα συνεχίσουμε να επιμένουμε κόντρα στις εμμονές σας και να προτείνουμε άλλα πράγματα;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης Νομού Κυκλάδων...

Τα 15 sites που άλλαξαν το internet