Ημέρες Δράσης – Μποϊκοτάζ στις Τράπεζες
Προτάσεις για συζήτηση:
Από αυτή την Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου, συγκεντρωνόμαστε σε αυτοσχέδιες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας με σφυρίχτρες, κόρνες, τύμπανα και καταγγέλλουμε τους Τραπεζίτες-Τοκογλύφους. Εξω από κάθε υποκατάστημα τράπεζας σε όλες τις πόλεις, σε όλες τις συνοικίες και γειτονιές της Ελλάδας.
Ορίζουμε μία Ημέρα Αποχής από ΚΑΘΕ είδους τραπεζικές συναλλαγές.
Ακυρώνουμε για πάντα και καίμε τις πιστωτικές μας κάρτες και αποσύρουμε τις καταθέσεις μας για μεγάλα χρονικά διαστήματα.
Πανελλαδική μέρα δράσης για τις τράπεζες
Διαδώστε το και συζητήστε το με όλους…
>>>
Κάποτε:
STOP Credit Month

STOP Credit Now!
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2006
Μήνας Χωρίς Κάρτες
Αγαπητέ φίλε
ΑπάντησηΔιαγραφήκαι με άλλους που το συζήτησα καταλήξαμε ότι αυτές οι ρομαντικές πρωτοβουλίες με σφυρίχτρες και τύμπανα μπορεί να έχουν πλάκα και να τραβάνε βλέμματα αλλά μικρή διαφορά κάνουν. Κι εγώ μ αυτά ασχολούμαι σήμερα.
Απέναντι στις πρωτοφανείς καταχρηστικές συμπεριφορές, η απάντηση είναι νομικός αγώνας είτε μέσω καταναλωτικών οργανώσεων είτε με ομαδικές προσφυγές στη δικαιοσύνη.
Αυτά τσούζουν περισσότερο.
anesti kai ayti i protasi omos an ginotan mazika tha itan amesa apotelesmatiki
ΑπάντησηΔιαγραφήανεστης >>> Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Ισα-ίσα. Συμφωνώ κι εγώ πως ο νομικός αγώνας πιάνει ουσιαστικά τόπο. Ομως δεν μπορούν να τον κάνουν όλοι.
ΑπάντησηΔιαγραφή