Διεθνής Επιστημονική Διημερίδα με τίτλο «Συμμετοχική Δημοσιογραφία: Blog και Νέα Μέσα»


Αστεία πράγματα

Σχόλια

 1. τα ίδια και τα ίδια άτομα, αυτόκλητοι εκπρόσωποι όλων των blogger....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καθόλου αυτόκλητοι.
  Προσκεκλημένοι!
  Αρα και επισήμως αναγνωρισμένοι (από την ακαδημαϊκή κοινότητα) ως εκπρόσωποι.

  Εχει διαφορά!

  Μια νέα ελίτ "καθοδηγητών".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αν καλούσαν εσάς στο ίδιο πάνελ, με καμία άλλη προσθήκη παρά μόνο τη δική σας, αλήθεια θα πηγαίνατε;

  Γιατί όχι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Βεβαίως και όχι. Διότι δεν έχω ούτε τα φόντα ούτε τα προσόντα να συμμετέχω σε ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ διημερίδα ή συνέδριο.
  Δεν ήταν ενα οποιοδήποτε πάνελ (π.χ. παρουσίασης ενός βιβλίου ή δεν ξέρω τι). Επιστημονικό πάνελ υποτίθεται οτι ήταν...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Συγχίστηκα. Είδα παιδιά τόσο νέα να νοιάζονται για την καριέρα τους. Είδα ανερμάτιστη σκέψη φοιτητών βαλμένη σε κυριακάτικα ρούχα. Είδα κομφορμισμό. Είδα νέους να γλύφουνε δημόσια τους καθηγητές τους. Να παρουσιάζουνε τί κάνουνε οι καθηγητές τους στα μαθήματα. Είδα δούλους με προβιά φοιτητή. Είδα την εληνική πραγματικότητα που με ανάγκασε να φύγω. Είδα νοοτροπία ΔΑΠ. Είδα να μιλάνε για το αμερικάνικο μοντέλο τη στιγμή που οι ΗΠΑ καταρρέουν. Είδα να μην αναφέρονται στις ελλείψεις τεχνικής υποδομής, παρά μόνο ως απόρροια της έλλειψης σύνδεσης του πανεπιστημίου με την αγορά. Κανείς δε μίλησε για το εκπαιδευτικό σύστημα της Βραζιλίας π.χ. Είδα παρουσιαστή-καθηγητή σε εκδήλωση για τα νέα μέσα να κρατάει τεφτέρι και να σημειώνει. Όλοι οι μπακαλόγατοι έχουν θέση στο πανεπιστήμιο, χάρη στη δεξιά του κυρίου. Γαμώ τη δεξιά σας και τον κύριό σας. Εγώ δεν έχω κύριο ρε, είμαι λέφτερος! Στα τσακίδια γλυφτράκια, υποταγμένα στρατιωτάκια, ιδρωμένα χέρια κάτω από σακάκια! Είστε ανίκανοι να καταλάβετε το παραμικρό, γιατί απλά δεν σκέφτεστε, αφού δεν διαβάζετε, μόνο ψωλάρετε στο ίντερνετ. Χαϊβάνια του κερατά. Δεν σας έχω ανάγκη και γι' αυτό σας βρίζω. Άφησα ένα ειρωνικό "συγχαρητήρια για την εκδήλωση" κι έφυγα. Ό,τι κι αν τους έλεγα, θα νόμιζαν πως ήμουν κάποιος ανάγωγος (sic) που βρήκε εύκολο θύμα. Και μέσα σ' όλ' αυτά, δεν βρέθηκε κανείς να μοιράσει το κείμενο της ανοιχτής επιστολής στον πιγκουίνο στην είσοδο του συνεδρίου.
  Ο παρουσιαστής-φοιτητής πολύ Άλκης Στέας την είδε. Καραγκιοζάκια ενήλικα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Επίσης θεωρώ δεδομένο ότι όλη αυτή την αββαρεία τα παιδιά την έκαναν χωρίς να πληρωθούν. Είμαι δε σίγουρος ότι ούτε καν τους πέρασε από το μυαλό πως δικαιούνται κάτι τέτοιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Από ΠΟΥ να πληρωθούν;
  Ολόκληρη η ημερίδα έγινε με 1.200 ευρώ!

  Μιλάμε πραγματικά για αστεία πράγματα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Αυτά τα χρήματα εδώ θα τα έπαιρναν μόνον οι φοιτητές. Το προηγούμενο Π/Σ/Κ παρακολούθησα ένα συνέδριο. Είχε καμμιά 20ριά ομιλητές και άλλους 50 θεατές μάξιμουμ και στις 3 μέρες του συνεδρίου. Τα παιδιά που επιμελήθηκαν τον μπουφέ (καφέ και έτοιμα σνακ) έλαβαν από τριψήφιο νούμερο έκαστος. Και δεν είχαν άλλη δουλειά, ίσως πέρα και από την έκδοση ενός φυλλαδίου. Τι να λέμε τώρα. Μπακαλογατισμός ολέ! Μόνο που στη χώρα καταγωγής τα "φιλότιμα" παιδιά γνωρίζουν ότι θα "ανταμοιφθούν" στο μέλλον γι' αυτήν τους την αββαρεία. Tυχοδιώκτες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης Νομού Κυκλάδων...

Τα 15 sites που άλλαξαν το internet