Στο καλό και να μας γράφεις!

Την παραίτησή του υπέβαλε ο Θοδωρής Ρουσόπουλος


Αντε τώρα ένας-ένας από το
μιντιακό παρακράτος του...

Ολόκληρη η επιστολή παραίτησης:

«Σας υποβάλλω την παραίτηση μου από τη θέση του Υπουργού Επικρατείας. Την απόφαση αυτή έλαβα με γνώμονα το συμφέρον της μεγάλης δημοκρατικής μας παράταξης η οποία βάλλεται με άθλιες μεθοδεύσεις.

Ως απλός βουλευτής, ελεύθερος από τις δεσμεύσεις που επιβάλλει η θέση του Εκπροσώπου της Κυβέρνησης θα μπορέσω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου από την δόλια και παντελώς αθεμελίωτη επίθεση που έχει εξαπολυθεί κατά του προσώπου μου το τελευταίο διάστημα.

Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε,

Θέλω με αυτήν την επιστολή να σας εκφράσω, για μια ακόμη φορά, τις θερμές μου ευχαριστίες για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε στα οχτώ χρόνια της ανέφελης συνεργασίας μας.

Θα συνεχίσω με οδηγό πάντοτε τις αρχές που ορίζουν τη ζωή μου».
Ανακοίνωση από το Γραφείο του Πρωθυπουργού

«Ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής αποδέχθηκε την υποβληθείσα σήμερα το απόγευμα παραίτηση του Υπουργού Επικρατείας και Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Θεόδωρου Ρουσόπουλου και τον ευχαρίστησε για την στενή και αποδοτική συνεργασία καθώς και τη σημαντική συμβολή του στην κοινή προσπάθεια τα 8 αυτά χρόνια. Ο Πρωθυπουργός επισήμανε ότι αντιλαμβάνεται τους λόγους που οδήγησαν τον κ. Ρουσόπουλο στην απόφαση αυτή, η οποία φανερώνει αυτοσεβασμό και πολιτικό ήθος.

- Με απόφαση του Πρωθυπουργού καθήκοντα Κυβερνητικού Εκπροσώπου αναλαμβάνει ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος.

- Με άλλη απόφαση του Πρωθυπουργού μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες των Γενικών Γραμματειών Επικοινωνίας και Ενημέρωσης και ανατίθεται η άσκηση της εποπτείας τους στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Προκόπη Παυλόπουλο».ΥΠΕΡ-Υπουργός ο Προκόπης Παυλόπουλος που μετά ΚΑΙ το Δημόσιας Τάξης που είχε παρά μετά την απομάκρυνση του ανεκδίηγητου, τώρα αναλαμβάνει ΚΑΙ την εποπτεία των υπηρεσιών του υπουργείου που αφορούν στον Τύπο.

Σχόλια

  1. Επιτέλους! Έπρεπε να μας πρήξει πρώτα; Λείπει ακόμα και ο στοιχειώδης αυτοσεβασμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγώ θέλω να δω με τι θα κάνουν ανασχηματισμό από τη στιγμή που την κάνουν σιγά-σιγά. Βέβαια εκείνο το αμίμητο "ο γιος του ταχυδρόμου" είχε σαφώς διπλό πολιτικό στόχο. Kαι τον κωστάκη και τον γιωργάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης Νομού Κυκλάδων...

Τα 15 sites που άλλαξαν το internet