Εσύ θέλεις να είναι ΑΣΠΡΟΣ...


...ή ΜΑΥΡΟΣ ο επόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ που θα βομβαρδίσει κάποια χώρα του κόσμου;

Ετσι, για να έχουμε και καλό ρώτημα!

(Η ιδέα της ερώτησης ήταν της Ελληνοφρένειας και είναι ο,τι καλύτερο έχω ακούσει τελευταία για τις αμερικάνικες εκλογές!)

>>>
Ομπάμα ψηφίζει ο Economist

Σχόλια

 1. Είναι γνωστό ότι τα κολλητήρια πάνε με όποιον κερδίζει. Που είναι το παράξενο; Εδώ είπε πως θα βάλει ρεπουμπλικάνους υπουργούς ο άλλος, γιατί να μην πάνε να γλύψουν (ως συνηθίζουν) κανένα κοκκαλάκι; Τόσα βραβεία-υποτροφίες παίζουν, τόσες επιτροπές, τόσες θέσεις συμβούλων περιμένουν. Εκτός κι αν πίστευε κανείς ποτέ ότι ένας μαύρος θα άλλαζε το κατεστημένο της Ουάσιγκτον με την εκλογή του, όπως ευαγγελίζονταν αρχικά. Καλές οι προθέσεις του, αλλά προέχει να κρατηθεί στη ζωή για τον ίδιο. Ας μη γελίομαστε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το ερώτημα είναι μάλλον εσωτερικής κατανάλωσης. Αφορά όσους χοροπηδούν από χαρά που θα βγει ο Ομπάμα όπως χοροπηδούσε σαν μαϊμού η δική μου γενιά όταν έβγαινε ο Κάρτερ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μου αρέσουν τα δεδομένα της ερώτησης. Ο βομβαρδισμός είναι σίγουρος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Οι αυταπάτες που τρέφουν πολλοί για τον Ομπάμα θα διαλυθούν όπως η ομίχλη σε λίγο καιρό.
  Το μόνο που μπορεί να συκρατήσει τις Η.Π.Α. είναι η οικονομική ύφεση και όχι ο Μπαράκ.

  doc

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Επιτέλους ένα ποστ όχι θετικό για τον Ομπάμα... Βαρέθηκα να ακούω βλακείες... συμφωνώ με τον από πάνω! ουφ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Κι εγώ ρε παιδιά βαρέθηκα να διαβάζω για το πως είναι όλοι ίδιοι. Πιθανόν να είναι, πιθανόν να είναι τόσο σταθερά εγκατεστημένα τα γεωπολιτικά συμφέροντα των ΗΠΑ παντού για να δούμε οποιαδήποτε διαφορά. Αλλά εγώ μόνο να πιθανολογώ μπορώ. Δεν δικαιούμαι να είμαι σίγουρος. Αυτή η σιγουριά μου θυμίζει το "όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εχθρός μας" που είπε ο Μπους. Απόλυτα ισοπεδωτικό και τόσο απόλυτο που εμένα δεν μου κάνει.
  Όσο για το θέμα των βομβαρδισμών και των αδιαμφισβήτητων αμερικανικών εγκλημάτων, να σας παραπέμψω στα σημερινά ΝΕΑ όπου αναφέρεται το εξής συγκλονιστικό: Η ζήτηση συγκεκριμένων σπάνιων μετάλλων για κινητά τηλέφωνα που υπάρχουν σε αφθονία στο Κογκό, είναι υπεύθυνη για τη μεγαλύτερη γενοκτονία από τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όσο εμείς αγοράζουμε τόσο αυτοί πεθαίνουν (και ΔΕΝ είναι μόνο αμερικανικές εταιρίες που λυμαίνονται τον ορυκτό πλούτο εκεί).
  Βλέπετε οι απλοποιήσεις είναι επικίνδυνο πράγμα
  Καλησπέρα είπα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης Νομού Κυκλάδων...

Τα 15 sites που άλλαξαν το internet