Ανοικτή επιστολή του Υπουργού Επικρατείας για την υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου

ΑθήναΓια πρωτοφανείς και άδικες επιθέσεις εναντίον του μιλά ο Υπουργός Επικρατείας Θ. Ρουσόπουλος σε ανοικτή επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ.Παπούλια, τον πρωθυπουργό Κ.Καραμανλή, τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γ.Σανιδά και τους βουλευτές, αναφέροντας ότι δεν είναι δυνατό να δεχθεί πως μέλη του Κοινοβουλίου όλων των παρατάξεων, καθώς και ανώτατοι κρατικοί λειτουργοί «υπήρξαν αφελείς και παραπλανήθηκαν».

Ο Θ. Ρουσόπουλος παραθέτει δεκατρείς επίσημες αποφάσεις που αφορούσαν την αξιοποίηση της περιουσίας της Μονής τα τελευταία δέκα χρόνια, σημειώνοντας ότι όλα αυτά «τα εξέτασε, τα ενέκρινε και τα επικύρωσε η κορυφή της πυραμίδας της Νέας Δημοκρατίας. Τα ονόματα όλων αυτών είναι γνωστά και υπάρχουν».

«Aν τo ζητούμενο είναι όμως να πειστεί η κοινή γνώμη πως όλοι αυτοί... παραπλανήθηκαν και ένοχος είναι 'ο μοναδικός σε ικανότητες' Υπουργός Επικρατείας, προσωπικά τότε δέχομαι ταπεινά να πορευθώ τον δρόμο μου προπηλακιζόμενος και διασυρόμενος» συνεχίζει ο Θ. Ρουσόπουλος, προσθέτοντας πως είναι διατεθειμένος να βοηθήσει το έργο της Δικαιοσύνης, για να καταλήξει: "Δεν θα δεχθώ όμως ποτέ σαν Έλληνας με απλό κοινό νού, πώς όλοι οι Ελληνες, όλων των παρατάξεων, καθώς και οι επίσημοι Ανώτατοι Κρατικοί Λειτουργοί πού πέρασαν μάλιστα αυτά τα χρόνια από το Μαξίμου και μάς συνεχάρησαν για το τεράστιο, μοναδικό έργο μας –όπως και γραπτά ακόμη το χαρακτήρισαν– όλους αυτούς πού τους τιμώ ιδιαίτερα για το ήθος και τις νομικές τους γνώσεις υπήρξαν αφελείς και παραπλανήθηκαν.
Διερωτώμαι. Υπάρχουν λογικοί άνθρωποι πού θα δεχθούν μία τέτοια άποψη;"
.

Σχόλια

 1. Έλα ντε; Και εγώ αυτό αναρωτιέμαι.
  Να δεις που κάτι άλλο συμβαίνει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. πως να εκλογικευσεις το "το ηξερα αλλά το έκανα" και να βγεις και αλώβητος;

  Ιδου η απορια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. υπάρχουν λογικοί άνθρωποι που θα ξαναψηφίσουν αυτή την κυβέρνηση;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης Νομού Κυκλάδων...

Τα 15 sites που άλλαξαν το internet