ΚΛΕΙΣΤΟΝ ΛΟΓΩ ΑΠΕΡΓΙΑΣ

Συνάδελφοι, σήμερα απεργούμε με κύριο αίτημα να μη εφαρμοστεί το ασφαληστρικό σχέδιο που επιχειρεί να επιβάλει η κυβέρνηση του απόντα Καραμανλή, του κτηματομεσίτη Ρασόπουλου και της very Φάνης, το οποίο ψευδεπίγραφα αποκαλεί ασφαλιστική μεταρρύθμιση.

Η παρουσία όλων στην απεργιακή συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΣΗΕΜ-Θ είναι απαραίτητη.

Συνάδελφοι, το ασφαλιστικό είναι ένα ζήτημα που μας αφορά άμεσα και όχι έμμεσα. Είναι ένα ζήτημα που αφορά συνολικά τα δικαιώματα και τις διεκδικήσεις των δημοσιογράφων και συνακόλουθα τη λειτουργία του Τύπου, την ελευθεροτυπία και το κοινωνικό δικαίωμα στην αντικειμενική και σφαιρική ενημέρωση.

Ο κακοπληρωμένος και κακοασφαλισμένος δημοσιογράφος είναι ένας ανήμπορος δημοσιογράφος, δέσμιος της εκάστοτε εξουσίας την οποία πρέπει να ελέγχει, δέσμιος της διαπλοκής την οποία πρέπει να αντιμάχεται.

Λέμε ναι στην ενημέρωση για το ασφαλιστικό αλλά και ναι στην κινητοποίηση ενάντια στο Ασφαλιστικό.

Στην Αθήνα και στην Πάτρα σήμερα θα γίνουν ανοιχτές συγκεντρώσεις και πορείες. Στην Θεσσαλονίκη πρέπει να γίνει το ίδιο.

Στη Θεσσαλονίκη της ανεργίας και των κλειστών εργοστασίων πρέπει να βγούμε στο δρόμο να φωνάξουμε ενάντια στην πολιτική που θέλει τους εργαζόμενους μουγκούς και ανήμπορους. Οι δημοσιογράφοι δεν είναι τα ρετιρέ της κοινωνίας.

Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση στις 12 στην ΕΣΗΕΜ-Θ

Να γίνει πορεία στο κέντρο της πόλης

Να κλιμακώσουμε τον απεργιακό αγώνα σε όλα τα μέτωπα

Ενώσεις των συντακτών και όχι των εκδοτών και των διευθυντών

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης Νομού Κυκλάδων...

Τα 15 sites που άλλαξαν το internet