Πλάκα μας κάνουν!!!

Δεν μπορεί! Δεν γίνεται αυτό το πράμα να είναι μονάχα θράσος και γουρουνιά. Εταιρείες εκμετάλλευσης ακινήτων, business με καλόγερους και παππάδες, σύζυγοι μεαγαλοδημοσιογράφες, γκόμενες παρουσιάστριες, off-shore επιχειρήσεις για φοροαπαλλαγές, συμπόσια σε κινέζικα ξενοδοχεία με κιλά κοκαΐνης, ιδιωτικά ταξίδια με έξοδα πολυεθνικών εταιρειών, αλλαξοκωλιές με μεγαλοεπιχειρηματίες, παρτούζες σε ασπρονήσια με μεγαλοδικηγόρους, μοντέλες και μπαργούμαν και την άλλη μέρα το πρωί αποφάσεις για καταπατήσεις εκτάσεων, νέα οικονομικά μέτρα, τα μεσημέρια δωροδοκίες και αναμεταξύ τους εκβιασμοί. Δεν μπορεί να τα κάνουν στα σοβαρά όλα αυτά. Κάθονται στο Κολωνάκι και τα σκαρφίζονται και μετά τα ρίχνουν στην πιάτσα να δουν αν θα γελάσει κανείς. Πλάκα κάνουν! Με το μεταμοντέρνο Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια… Για να το αποδομήσουν εντελώς. Μάλλον διαβάζουν πολύ Βέλτσο ή σκέφτονται να κάνουν καριέρα σε χιουμοριστικές εκπομπές.

Πρώτος και καλύτερος σε αυτή την παράσταση της πλάκας ο γνωστός Αρχιδάμπουρας. Η προγναθική πολιτική του "τεντώνω το σαγόνι μπροστά γιατί με ενοχλεί ο γιακάς" και της παρατεταμένης εφηβείας με λουστραρισμένη φαλάκρα. Από τα λίγα πρόσωπα σ' αυτόν τον πλανήτη που σκέφτεσαι αυτό το εξόχως ταραντινικό "να σε δω ρε μάγκα στη φυλακή να σε κάνουν γιουσουφάκι οι ισοβίτες αλλοδαποί και ΤΙ στον κόσμο!".

(Όλα τα παραπάνω είτε έχουν γραφτεί είτε έχουν ακουστεί σε δημόσιες και ιδιωτικές συζητήσεις. Όλα!)


>>>

Παλιά και ά-σχετα:

Hξεραν από βέσπα ή τζάμπα θα σκοτωθούμε;

Ο Αρχιδάμπουρας

Απαγωγές Πακιστανών: ΘΥΜΑΣΑΙ ή ΚΟΙΜΑΣΑΙ;


>>>

Και Φρέσκα:

Τα Βατοπαιδία παίζει

Τροπολογία - σκάνδαλο από Γεροντόπουλο

Ο πονηρός και ο βλάξ της ΝΔ Ε.Π.Ε.*

Ο Γεροντόπουλος κι ο Πετεφρόπουλος


>>>

Κατα τ' άλλα:

Σεβόμαστε την εντολή «σεμνά και ταπεινά»

>>>

Κι επειδή αυτή την πλάκα μάλλον αδυνατώ να την κατανοήσω, μήπως να βρεθεί ένας τρόπος να φύγουν ΤΩΡΑ όλοι μαζί; ΤΩΡΑ όμως!...

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης Νομού Κυκλάδων...

Τα 15 sites που άλλαξαν το internet