Δεν πάμε καλά!

Κυριακή, 03.08.08

31χρονος Έλληνας αποκεφάλισε την 25χρονη σύντροφό του, και στη συνέχεια κυκλοφόρησε στους δρόμους του χωρίου Βουρβούλος της Σαντορίνης με το κεφάλι της στο ιδιωτικό αυτοκίνητο του.

Όταν επιχείρησε να τον σταματήσει ένα περιπολικό, ο 31χρονος επιτέθηκε στο πλήρωμα του περιπολικού τραυματίζοντας έναν αστυνομικό και στη συνέχεια πήρε το περιπολικό για να συνεχίσει την φρενήρη κούρσα του στους δρόμους του νησιού.

Κατά την διαδρομή του αυτή ο δράστης έπεσε πάνω σε μηχανάκι που επέβαιναν δυο γυναίκες ιατροί που κάνουν το αγροτικό τους στο νησί, τραυματίζοντας τις σοβαρά.

Μετά τη σύγκρουση του με το μηχανάκι, οι αστυνομικοί σε μικρή απόσταση από το σημείο επιχείρησαν να τον ακινητοποιήσουν πυροβολόντας τον και τραυματίζοντας τον στα πόδια.

Ήδη είναι σε εξέλιξη επίχειρηση αεροδιακομιδής των τριών τραυματιών, των δύο ιατρών και του δράστη δηλαδή, με αεροπλάνο C-130 στην Αθήνα για να νοσηλευτούν στο Γενικό Κρατικό Αθηνών.

ΠΗΓΗ:Φρικτό έγκλημα στη Σαντορίνη

Σχόλια

  1. Σκηνικά Ταραντίνο και Ντάριο Αρζέντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θυμάσαι πριν μέρες εκείνον τον Βραζιλιάνο που αποκεφάλισε την Αγγλίδα φίλη του;Αυτή είχε αποφασίσει να τον καταγγείλει επειδή ήταν χρήστης και έμπορος ναρκωτικών.Μπορώ να υποθέσω πως ένας άνθρωπος με διαταραγμένη ψυχολογία θα μπορούσε να επηρεαστεί από μια τέτοια είδηση και να υιοθετήσει μια ανάλογη συμπεριφορά(εδώ βέβαια δεν μιλάμε για συμπεριφορά αλλά για καθαρή φρίκη!Πάλι οι θεσμοθετημένοι θα μιλήσουν για βαρύ πλήγμα στην εικόνα του τουρισμού αντί να το βουλώσουν!!!).Τα δύο γεγονότα είναι πολύ κοντά χρονικά και για αυτό αξίζει να αναφερθούν.Όπως και να 'ναι τέτοιες πράξεις παραμένουν αχαρακτήριστες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σκηνικό παραφροσύνης. Δεν είναι η πρώτη φορά για ένα αποτρόπαιο έγκλημα, αλλά ούτε και η πρώτη φορά που κάποιος πέφτει θύμα της βίας που βιάζει τις προσωπικότητές μας. Ας αναλογιστεί ο καθένας της ευθύνες εκείνων που πουλάνε ανεμπόδιστα τη βία στις μικρομέγαλες οθόνες και εκείνων που τις αγοράζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης Νομού Κυκλάδων...

Τα 15 sites που άλλαξαν το internet