Ο Κάρατζιτς και οι Ελληνες, φιλελεύθεροι φίλοι του...

Και καθώς ο μακελάρης Κάρατζιτς μελετά τη δικογραφία και φρεσκάρει λίγο τη μνήμη του για τα ποτάμια αίματος που προκάλεσε…

…περιμένω μια δήλωση, μια κουβέντα, μια λέξη από τους Ελληνες φίλους και ομοτράπεζούς του. Όπως, για παράδειγμα, από τον Πρωθυπουργό μας που το 1993 είχε παραστεί σε πανηγυρική εκδήλωση υπέρ του. Τον ίδιο που στις εκλογές του 2003 έναν άλλο υποστηρικτή των Σερβοβόσνιων, τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο (φιλαράκι και του Ράτκο Μπλάντιτς).

Ή από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη!

Να θυμίσω αυτό που έγραφε προχθές ο Τάκης Μίχας στην Ελευθεροτυπία:

«Ομως και στελέχη που είχαν μια διαφορετική αντίληψη, όπως η Μαριέττα Γιαννάκου, είχαν αναγκαστεί να συμβιβαστούν. Οταν έγινε η εκδήλωση υπέρ του Κάρατζιτς στην Αθήνα, το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα ζήτησε από την κ. Γιαννάκου, που ήταν επικεφαλής του τμήματος Διεθνών Σχέσεων του κόμματος, να τους πληροφορήσει αν αλήθευαν οι φήμες ότι στην εκδήλωση ήταν παρούσες και προσωπικότητες της Ν.Δ. Η κ. Γιαννάκου έσπευσε να απαντήσει ότι αυτό δεν ίσχυε, αποκρύπτοντας έτσι την παρουσία του κ. Καραμανλή από την εκδήλωση. Αν η κ. Γιαννάκου είχε πει την αλήθεια, η Ν.Δ. θα είχε πιθανώς βρεθεί έξω από την οικογένεια των ευρωπαϊκών συντηρητικών και φιλελεύθερων κομμάτων».


>>>Εγκληματίες, αδέλφια μας!

Σχόλια

  1. Τι λέμε τώρα... Εδώ κρύβουν τις φωτογραφίες που έχουν βγάλει δίπλα στον Κάρατζιτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ο Κλίντον του έδινε το χέρι, να μην πω για τον Χόλμπρουκ. Γιατί να το κρύψομεν άλλωστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης Νομού Κυκλάδων...

Τα 15 sites που άλλαξαν το internet