Παναγιώτης Κετίκης (ή αλλιώς το prasinostaraki): Ο μόνος χαμένος αγώνας είναι αυτός που ποτέ δεν δόθηκε.

-O Παναγιώτης Κετίκης (ή αλλιώς το prasinostaraki) στο neolaia.gr


Αποσπάσματα:


Τι σου έχει μείνει απο εκείνη την νύχτα που σου ζήτησαν ταυτότητα;
Η τραγική ειρωνεία. Από εκεί που περπάταγα χαρούμενος και αμέριμνος, ξαφνικά βρέθηκα στη φυλακή, «Without reason or rhyme» που θα λέγανε και οι Chumbawamba. Είναι σοκαριστικό να σε συλλαμβάνουν χωρίς να έχεις κάνει τίποτα, να σε κρατάνε 3 μέρες στα ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ (κρατητήρια) της ΓΑΔΘ, να ασκούν ψυχολογική βία και να σε πιέζουν να ομολογήσεις πράξεις που όχι απλά δεν διέπραξες, αλλά γενικότερα είχες καταδικάσει με την συμπεριφορά σου και στην τελική να καταλήγεις στις Φυλακές Ανηλίκων (σωστότερα ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΨΥΧΩΝ).
[...]

Η γνώμη σου για την σημερινή «Αριστερά».
Τι εννοείς Αριστερά?… Δύσκολα ρωτάς ρε Νικόλα. Κοίτα δεν βάζω ταμπέλες σε ανθρώπους… τουλάχιστον όχι πλέον. Είμαι υπέρ τον ανθρώπων με προοδευτικές ιδέες, με ιδανικά και όρεξη για δουλειά και αγώνα. Θεωρώ πως έρχονται δύσκολες εποχές, η Αριστερά έχει κάνει ΤΡΟΜΕΡΑ λάθη τα τελευταία χρόνια, αλλά έχει κάνει ΣΠΟΥΔΑΙΑ βήματα μπροστά. Εγώ προσωπικά πλέον, προσπαθώ να καταλάβω που στηρίζει ο καθένας αυτά που λέει, αν είναι να έχω μια αριστερά που λέει πράγματα ανεδαφικά και αντικρουόμενα…
Έχω φίλους από διάφορους χώρους, ο καθένας έχει κάτι να πει, το θέμα είναι το υπόβαθρο και η λογικότητα των όσων λέει, η συνέπεια της θεωρίας με την πράξη. Δεν μπορείς να μιλάς για «ταξική πάλη» και άμα σε γδύσουν, τα ρούχα σου να κάνουν 3000 Ευρώ, αλλά να μην είσαι και σαν νεάντερνταλ και να ζεις σε άλλη εποχή. Μέτρον άριστον, που λέγανε και οι αρχαίοι Έλληνες. Γενικά είναι τεράστια κουβέντα, άμα θες να σου γράψω ένα τεράστιο άρθρο να στο αναλύσω, το θέμα είναι να έχουν οι νέοι άνθρωποι ιδανικά και όρεξη για το αύριο. Αυτό λείπει από την χώρα είναι άνθρωποι με ιδεολογία, από καιροσκόπους πήξαμε!!
Εμπιστεύεσαι τη δικαιοσύνη;
Ελπίζω στην δικαιοσύνη! Τα ΜΜΕ δεν εμπιστεύομαι, αυτός είναι και ο λόγος που έκοψα την τηλεόραση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης Νομού Κυκλάδων...

Τα 15 sites που άλλαξαν το internet