Νέο είδος τρομοκρατών: Nerd-terrorists!!!

Και μη χειρότερα δηλαδή:

"ΜΙΑ ΝΕΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΗ οργάνωση αναλαμβάνει με προκήρυξή της την ευθύνη για δύο αποτυχημένες βομβιστικές επιθέσεις που έγιναν πρόσφατα στην Αθήνα αλλά και της έκρηξης στο δικαστικό μέγαρο της Λάρισας πριν από τέσσερα χρόνια. Η προκήρυξη αποτελείται από επτά σελίδες αποθηκευμένες σε CD-RΟΜ, το οποίο βρισκόταν σε φάκελο που είχε ως σφραγίδα ένα κόκκινο αστέρι. Εστάλη χθες στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» με γραφείο ταχυμεταφορών."

Δηλαδή...

...δεν έχει "δηλαδή"... Εχει οτι το έχουμε χάσει πλέον! Οτι έχουμε μπει οριστικά στον αστερισμό του παράλογου... Του πέρα από κάθε λογική, πέρα από κάθε εκλογίκευση... Πέρα στους πέρα κάμπους...

Αντε παιδιά, ανοίξτε κι ένα προφίλ στο Facebook να βγάλετε γούστα! Κι εσείς και η αντιτρομοκρατική (που αν έχουν μισό δράμι μυαλό και ελάχιστη αίσθηση του χιούμορ, θα πρέπει να έχουν ...εξοντωθεί από τα γέλια!).

Ακου σε CD!
Ακου με κούριερ!

Στη χώρα του πιο γελοίου ground, ακόμη και το underground είναι κωμωδία!

Σχόλια

 1. κατ' αρχήν οι τύποι είναι updated μόνο τα αλεξίσφαιρα της αντιτρομοκρατικής δεν έχουν περάσει ποτέ ΚΤΕΟ ... αν και χρυσοπληρωμένα

  εκείνο που με προβληματίζει είναι γιατί ανεβάζουν τρομό & αντιτρομό θέματα, ξαφνικά;
  δηλ: προχθές είχε στα Νέα συνέντευξη του Τζωρτζάτου, μετά έγραψε η Ε, ότι τον κάλεσε ο εισαγγελέας για περισσότερες λεπτομέριες όσο αφορά τον οδηγό που κυκλοφορεί ελεύθερος ... για υποθέσεις που έχουν παραγραφεί !!!

  τώρα το θυμήθηκαν;

  και γιατί δεν έχει καθαρογραφεί ακόμα η δικογραφεία ; ε;


  trapped

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τι τα θέλουν τα cd-rom; Δεν βλέπουν τόσους που κάηκαν με ένα απλό dvd; :P

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. είναι οικολογοι, προστατεύουν το περιβάλον....
  "think beforr you print"

  trapped

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης Νομού Κυκλάδων...

Τα 15 sites που άλλαξαν το internet