Σα δεν ντρεπόμαστε και λίγο! Γ'

Η συνέχεια του "Σα δεν ντρεπόμαστε και λίγο!", εδώ. (Μάρτυρες και μαρτύρια )...

Η ιστορία είναι γνωστή και αποτελεί ντροπή για τους κυβερνήτες της πόλης. Η συνέχεια της είναι αν όχι το ίδιο ντροπιαστική το λιγότερο, στο ένα τρίτο της, γελοία.

Το γελοίο κομμάτι είναι η απάντηση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης προς την Ισραηλιτική Κοινότητα της Θεσσαλονίκης, όπου προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιόλογητα λέει ή μάλλον δεν λέει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα.

Το άλλο κομμάτι είναι η απάντηση της ΙΚΘ στην γελοιότητα του Δημάρχου, η οποία μέσα στα πλαίσια της πόλης και των καταστάσεων είναι ικανοποιητική. Δηκτική αλλά και προσεκτική σε κάθε περίπτωση ξεκαθαρίζει την θέση της κοινότητα ως προς το μαρτυρική ακι στο τέλος αφήνει τους αιρετούς να αποφασίσουν για την ένταξη ή μη μια και δεν έχει σημασία για την κοινότητα, ορθά κατά την άποψή μου, η ένταξη η μη. Αυτό που έχει σημασία είναι όλα τα άλλα εκτός από την ίδια την ένταξη. (Τελικά Abranavel μιλήσανε :-) )

Το τρίτο κομμάτι είναι η ανακοίνωση της κίνησης υπό τον κ. Μηταφίδη, όπου αναφέρεται στα ψέμματα του δημάρχου.>>>Η απάντηση του Παπαγεωργόπουλου, μνημείο πολιτικής κουτοπονηριάς

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης Νομού Κυκλάδων...

Τα 15 sites που άλλαξαν το internet