Η Μαντάμ Σουσού Δελατρόμπα...


...έχουσα μόλις ολοκληρώσει τας δηλώσεις της προς τον Τύπον και τους ανταποκριτάς, αποσπάσματα των οποίων δηλώσεων παραθέτουμε παρακάτω:

«Ολες αυτές τις ημέρες δέχομαι μια ανελέητη επίθεση. Λάσπη κατά κύματα. Συκοφαντίες χωρίς όρια. Και αυτό γιατί πήγα με τον γιο μου, όπως και χιλιάδες άλλοι Ελληνες, να δω την εθνική μας ομάδα. Ενα ιδιωτικό ταξίδι με δικά μου έξοδα. Μέγα θέμα για ορισμένους. Για μένα, μεγάλη υποκρισία. Αυτό είναι το θέμα που απασχολεί τον ελληνικό λαό; Ενα ταξίδι της υπουργού;»


«Και σήμερα, το άκρον άωτον, κατηγορούμαι και για τον ΟΤΕ. Οταν είναι σε όλους γνωστό ότι δεν είχα καμία ανάμειξη, καμία σχέση στη διοίκηση του οργανισμού. Κανένα λόγο, ούτε για τα μικρά ούτε για τα μεγάλα θέματα της εταιρείας. Ελεος πια. Ακόμη και τα πιο ασύστολα ψεύδη έχουν και τα όριά τους»
«Ποιοι κρύβονται πίσω από αυτή την επίθεση και τι επιδιώκουν; Η επιδίωξή τους είναι μόνο να αποπροσανατολίσουν τον λαό, να δημιουργήσουν σύγχυση και να συγκαλύψουν τους πραγματικούς ενόχους; Επιδίωξή τους είναι μόνο να χτυπήσουν την Σουσού και να τραυματίσουν τον Μπύθουλα; Μήπως τελικά αυτά τα κέντρα έχουν άλλους σχεδιασμούς, απεργάζονται άλλα σχέδια για να εξυπηρετήσουν καλύτερα τα συμφέροντά τους; Και μέχρι πού θα φτάσουν; Ποια άλλα αθέμιτα μέσα θα χρησιμοποιήσουν; Είναι σοβαρά ερωτήματα. Ερωτήματα που πρέπει να απασχολήσουν όλους τους Ελληνες για να δούμε πού πάει αυτή η υπόθεση. Το ζητά η ελληνική κοινωνία, όλοι οι έντιμοι πολίτες».


Σε σχετικό ερώτημα ανταποκριτού ξένου εντύπου απάντησε:

«Δεν παραιτείται κάποιος όταν δίνει τη μάχη για την εντιμότητα, την αλήθεια και το δίκιο»


Απομακρυνόμενη δε συνεπλήρωσε:«Τσοκαρίες μπιθουλαίες στον μπίθουλα γεννηθήκατε στον μπίθουλα θα πεθάνετε!!!»Εκ του πολιτικού γραφείου της Μαντάμ Σουσού Δελατρόμπα

Σχόλια

 1. να φανταστώ ότι τα πρόσωπα και οι καταστάσεις ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα? η μήπως η μαντάμ Σουσού μοιράζεται τον επικοινωνιολόγο της με τον Μισέλ???
  και μη χειροτερα...συμφωνω κι επαυξάνω.. αλλα πολύ φοβάμαι ότι τα χειρότερα έρχονται!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όσκαρ, όσκαρ!!!! (σφυρίγματα, χειροκροτήματα, κλπ κλπ).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Καλά, είναι άπαιχτος!
  Μήπως(μεταξύ μας) υποτιμάς την Μαντάμ Σουσού;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης Νομού Κυκλάδων...

Τα 15 sites που άλλαξαν το internet