Ολα καλά!

Ησυχία, τάξις και ασφάλεια, στη Χερσόνησο του Αίμου αυτό το Σαββατοκύριακο του Ιουλίου. Συνελήφθη ο Κάρατζιτς, συνελήφθη ο δολοφόνος του Σεργανόπουλου, μπορούμε και πάλι να αφήνουμε ανοιχτά τα παράθυρα τη νύχτα και τα παιδιά μας μπορούν πάλι ελεύθερα να κάνουν ποδήλατο και να βλέπουν παιδικά χωρίς να κινδυνεύουν να πέσουν σε κάποιο «ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ» και να χρειάζεται να τρέχουμε για να τους κλείνουμε τα μάτια για να μη δουν εκτελέσεις από Σερβοβόσνιους και 30χρονους Γεωργιανούς μακελάρηδες. Βεβαίως και απομένει κάποια στιγμή να τους εξηγήσουμε το γιατί ο Κολοκοτρώνης ήταν εθνικός ήρωας και ο Κάρατζιτς ένας απλός μακελάρης αλλά ευτυχώς θα είναι απορροφημένα στο PROSTREET και στο να μη στουκάρουν σε καμιά εικονική φουρκέτα και δεν θα ακούσουν τις εξηγήσεις μας. Κατά τ’ άλλα μόνο συμπτωματικό δεν είναι που και οι δύο γενιές και η δική μας και η δική τους μεγαλώνουν υπό τους ήχους του Zorba the Greek και υπό την πρωθυπουργία Κ. Καραμανλή. Αυτά όμως το έχουμε πει και τα έχουμε ξαναπεί χιλιάδες φορές, είναι σαν τους ρόλους που παίζονται και ξαναπαίζονται στην Επίδαυρο εδώ και 2458 χρόνια. Επίσης, ένα άλλο καλό, για να μη λέμε μόνο τα μισά ευχάριστα και να κρύβουμε τα άλλα μισά, είναι ότι εκχριστιανίστηκαν και οι Ρώσοι και πήγε και ο Πατριάρχης της Πόλης μαζί με τον Λιακόπουλο να ανάψουν λαμπάδα και να αγοράσουν ζαχαρωμένα μήλα και μαλλί της γριάς στο Κίεβο. «Η Εθνική Ανδρών είναι πρότυπο για όλους μας» δήλωσε ο Κώστας Σλούκας και ας μη σκεφτόμαστε ότι και ο Σεργιανόπουλος υπήρξε πρότυπο για πολλούς και μπερδευτούμε χειρότερα. Α! Είχαμε κι επιτυχίες στην τεχνική κολύμβηση, αυτό που το βάζεις;

Είχαμε και τέσσερεις επιστροφές. Ο Μπάρακ Ομπάμα αποφάσισε τελικά να μην εγκατασταθεί μονίμως στο Αφγανιστάν αλλάζοντας το όνομα του σε Μπάρακ Οσάμ όπως ήθελε ο New Yorker και ο Πάνος Σόμπολος επέστρεψε εκτάκτως στο MEGA για να καλύψει τον τυχαίο ατύχημα της ναυπιοεπισκευαστικής ζώνης του Περάματος κάνοντας την εξής δήλωση: «στο Πέραμα, χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη Μάνα» και βάζοντας έτσι απ’ ευθείας υποψηφιότητα για ένα ακόμη βραβείο Πούλιτζερ!

Ο τρίτος που επέστρεψε ήταν ο Κώστας Κουκοδήμος!!!

Τέλος, επέστρεψε και ο Βύρων Πολύδωρας που αφού πλέον δεν είναι υπουργός Δημόσιας Τάξις, Ασφάλειας, Θρησκείας, Πατρίδας και Οικογένειας για να καταγγείλει τον «Στρατηγό Ανεμο», δήλωσε: «η Νέα Δημοκρατία έχει χάσει το ηθικό πλεονέκτημα».


>>>Μπάσκετ-Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Μιλόσεβιτς


Σχόλια

  1. Τελικά σημασία δεν έχει το γεγονός αλλά από ποια οπτική γωνία το παρακολουθείς :P Καλημέρα :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, όλα είναι θέμα ματιάς τελικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης Νομού Κυκλάδων...

Τα 15 sites που άλλαξαν το internet